Frölunda HC

60388 inlägg · 3399 ämnen

Husse till LHC

404411 · » Till forumet


Sv: Husse till LHC
danoj: Jaså där ser man. DÅ avslutar vi det kapitlet :)
Kommentera

Sv: Husse till LHC
MoK:

Dom personerna han var över med har att göra med spelarna, han var inte över på andra sidan atlanten själv :)
Kommentera

Sv: Husse till LHC
danoj: Boisen har knappast nmått att göra med spelarna. Dock vet jag att flera i Frölunda vart över i Kanada för att spana företag som gör tröjor och resultatet har vi väll sett nu.

Dragan> GP.... sade upp min prenumeration i våras med. Förra veckan ringde en tjej som vilje sälja på mej en ny och undrade varför jag ingen ville ha. Nejdu eran sportdel är för dålig helt enkelt. Men du kanske vill ha en 3 månaders sade hon spakt.... knappast!
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Poffa: Nej, självklart har både Uffe och Mange lön. Liksom jag antar att de flesta (kanske till och med alla?) i Modo har lön.
Men om föreningen går med vinst, varför är du så hjärteknipande oroad över att pengasjön skall sina?
Och ja, LHC:s lönebugdet är ganska överdriven. Media har lyckats bra där, värvar vi en överbliven junior från AIK heter det genast att "Miljonsatsningen fortsätter". När Modo värvar Muir (som säkert spelar för fri skoter och en pava jack daniels i månaden) är det bara Foppas kontakter som ligger bakom.
LHC har en hög lönebudget, ja. Det var man tvungen till för att kunna etablera sig och få bra spelare. Men lönebudgeten är efter vad jag förstår inte högst i ES. Dessutom finns det fler föreningar som ligger på samma nivå.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Dragan 2k: Glöm inte elefantridningen. Den drar friskt med folk med barnasinnet i behåll.
Men annars tror jag du radat upp några argument som nog stämmer väl. Husse och Mange var ju bra polare. Husse är dessutom nybliven pappa, så närheten till tjockhult väger säkert också tungt. Plus att CC är ett jättelyft för föreningen som skapar lite hype.
Kanske känns det också tryggt för Husse att ha det klart. VF har ju några fler spelare att välja mellan, vi har inte sådär överdrivet många vilket gör att vi gärna hugger på en lirare av Husse's kaliber.
Samtidigt är det väl läge för en brasklapp, man är bara muntligen överens efter vad jag förstår. Det dyker säkert upp en massa om och men runt det här framöver...
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Poffa:

Naturligtvis menar han att de inte har så bra betalt som gjorts gällande. Har inte det länge varit argumentationen från de som håller på LHC? "Tidningarna ljuger." Men, det vet vi ju, att det gör de aldrig. Salo kommer ju t.ex. att tjäna storkovan i Övik...
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Larionov:

Du menar alltså att Ulf Söderström och Magnus Johansson spelar helt gratis nästa säsong. Eller att alla spelare ni tagit med monsterlöner de senaste åren egentligen bara är en bluff och att de inte alls har så bra betalt som det görs gällande?
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Poffa: *Suck*. "En massa spelare" är i det här fallet Husse.
Hur många har det ryktats om när det gäller Modo?
Sjön man öser ur är väl knappast sinande om man går med några miljoner i vinst, trots "alla" spelarköp?
Spelaromsättningen i LHC verkar bli betydligt lägre än i ex.vis Modo.

Man ska inte kasta spjut i radhus vet du...
Kommentera

Sv: Husse till LHC
danoj:

Dom offrar väl mer eller mindre Husse till förmån för Affe och pebben, helt rätt tycker jag!
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Som väntat blev det ju en artikel i GP, vilken "garanti" som inte kunde lämnas står fortf skrivet i stjärnorna.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
danoj: Haha där ser man. Danoj säger sitt och vips effekten visar sig kort därefter.Leman har skrivit för Hockeynews. Han frilansar numera. Senast jag såg hans namn var i Aftonbladet där han skrev en artikel om bråket med uppgörelser inom hockeyligan.Artikeln var hämtad från TT.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Dragan 2k:

Sant, vart opererar han nu btw?
För övrigt har danoj även han figurerat i GP, under Labraatens tid som headcoach i VF så återfanns en insändare i GP där en viss person krävde Labraatens avgång efter otaliga motgångar.
Och kan du tänka dig, en vecka senare fick han gå, respekt! ;-)
Kommentera

Sv: Husse till LHC
danoj: Hmm. Kanske det men jag sätter inte så stora förhoppningar till det. Efter att Leman försvann därifrån är deras hockeyjournalistik bristfällig. Slutade till och med att prenumera på blaskan när han försvann
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Dragan 2k:

En förklaring till varför det blev som det blev lär man återfinna i morgondagens upplaga av GP.
Grejen är ju att Frölunda har haft kontinuerlig kontakt med Husse nere i Florida, jag stötte ju själv på en viss Ronald Boisen vid senaste hemkomsten från USA där jag lyckades höra att samtalen där nere hade gått jättebra.
Gäller det försäkringspengarna måntro, jag vill iaf veta varför!
Kommentera

Sv: Husse till LHC
gud: Hehe, det skulle också kunna vara en tänkbar förklaring.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Paddan:
Eller kan det vara bobbe som lockar...;0)
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Dragan 2k: Det fanns väl någon krystad förklaring om att eftersom han spelat i både FBK och VF så hade han ingen naturlig klubb att komma hem till vid en lockout så då letade han efter en annan klubb i elitserien.

Hmm, det där pengar låter lockande ändå, fast speltidsfaktorn verkar också vara populär att dra till med ;)
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Svårt att spekulera i varför Husse inte lirar med Frölunda nästa säsong. Pengar? Speltid? Husse närhet till släkt i Stockholm? Husses tydligen starka vänskap med Magnus Johansson? Cloetta Center? Personligen tror jag att det är närheten till Kolmårdens Djurpark. De har en kanonfin safari och gott kaffe.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
gud: Kommer att gå alldeles utmärkt, ifall jag inte räknat helt galet så har vi väl redan nu så gott som full trupp.
Ingår nio juniorer i träningstruppen och ett par av dessa borde kunna få känna på hetluften under säsongen. I varje fall Tobias Viklund verkar ligga bra till.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Paddan: Det ligger en konspirationsteori regisserad av ingen mindre än Silvio Berlusconi. Jag sitter och går igenom en hemlig rapport som jag tagit del av på inte mindre än 25 000 sidor som helt sonika pekar ut Berlusconi tillsammans med Prodi och Mike Helber som helt enkelt gjort en kupp

Var ska detta sluta?
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Poffa: Äh, LHC har ju i det tysta gjort klart med Pojken med Guldbyxorna. Tyckte mig se några slitna bruna manchesterbyxor strax bakom Huselius.

Frågan är ju som sagt var man tar alla pengar ifrån, för jag kan ju inte tänka mig att Huselius spelar för en symbolisk summa av solidaritet till LHC.

Men det där torde väl Bobbe kunna reda ut :)
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Dragan 2k:
Hmmm..känns som om att du har rätt..
men hur skulle det gå för tex Modo då??
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Synd att han inte återses i Frölundaunform nästa säsong men det ska dock bli kul att se honom i Elitserien nästa säsong.¨Själv är man dock väldigt nöjd med truppen i nuläget...om man bortser från att man inte har en sjätte back men det kommer.

För övrigt hoppas jag innerligt mycket på att lockouthotet avvärjs. Ses ogärna NHL proffsen i Sverige. Även om de är en attraktion känner jag att serien kan avholkas och det blir en ren och ram jippieliga. Fast i och för sig man kan ju ha fel. Det hände en gång i 1987 minns jag.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
danoj:

Varje gång LHC meddelar att de har en massa spelare på ingång så kan jag inte låta bli att slås av en återkommande fundering. Hur länge håller LHC:s ekonomiska bubbla? Om de kommer fortsätta att ösa pengar ur en sinande sjö på samma sätt som de gjort de senaste säsongerna så måste det till slut komma till en vändpunkt.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
Poffa:

Mjo, jag tror tyvärr att du har rätt på den punkten.
Kommentera

Sv: Husse till LHC
danoj:

Är det inte så att anledningen stavas "Svenska Kronor i mängder"?
Kommentera

Husse till LHC
Vid detta laget väl dom flesta redan om det, men jag skriver det iaf.
Vid en ev NHL lockout så kommer Kristian Huselius att spela för LHC, samma Huselius som kunde blivit bortglömd på Färjestads avbytarbänk om inte Frölunda gett honom chansen att bli den han är idag.
Vad som gjorde att han valde LHC kan man än sålänge bara spekulera i.
Kommentera

404411 · »