Frölunda HC

60367 inlägg · 3398 ämnen

Julfesten...

341784 · » Till forumet


Sv: Julfesten...
phu också varit på julfesten och kikat lite. hade med mig min lilla kusin
som har den goda smaken att hålla på frölunda... och ville ha några autografer till sin samling men oj vad folk "knöddes" (vad heter det?) det var ju ingen idé att ställa sig i köer som Henkes och kahnbergs phu
Kommentera

Sv: Julfesten...
slashpuppie: Det saknas väl bara Louie och Johnsson innan det är komplett för grabben, tror jag. Han är mäkta stolt!
Kommentera

Sv: Julfesten...
BROS4EVER: Skoj för honom :)....jag är ju inte helt fanatisk men tyckte det kunde vara kul att få några när man ändå hade chansen ;). Missade tyvärr Henkes och Kallios :(
Kommentera

Sv: Julfesten...
slashpuppie: Jo det är nog sant i 80% av fallen. Ungarna är inte lika noga med det som föräldrarna. Det är tragiskt att dom skall använda barnen som "sköldar" för något dom själva suktar efter. Nåja, min tröja är totalt obesudlad, medans grabbens tröja och keps bara saknar 2 autografer. Men han har inte gett upp än, trots att han har dom som är viktigast för honom.
Kommentera

Sv: Julfesten...
slashpuppie:

Barnen och oskyldiga pojkvänner utnyttjas av tjejer och föräldrar i kampen för den perfekta autografen/bilden!;)
Kommentera

Sv: Julfesten...
BROS4EVER: Förstod det ;)

mmm, håller med dig. Många gånger känns det som det är föräldrarna som är mer intresserade av att få deras autografer...stackars barn :)
Kommentera

Sv: Julfesten...
slashpuppie: Jag vet att du uppförde dig exemplariskt, ville bara retas lite ;o)

Jag såg oxå skräckexempel framför fållan där Henke och Leetma satt. Personligen lät jag min grabb ta sig fram för egen maskin, medans jag övervakade på behörigt avstånd. Så länge kidsen får sköta det själva brukar det gå ganska bra!
Kommentera

Sv: Julfesten...
BROS4EVER: haha, kan bara tala om att jag stod snällt och väntade på min tur ;)...min mamma uppfostrade mig till att vara en snäll och ordentlig flicka. Denna mamman jag pratar om föste sina pojkar fram, före mig. Tyker inte man lär sina barn att uppföra sig så bara......
Kommentera

Sv: Julfesten...
slashpuppie: Visst var det mycket folk. Jag och min son hade vansinnigt trevligt iallafall. Det enda tråkiga var alla "vuxna" tjejer som skulle knö sig fram till spelarna för autografer, de tar till alla medel!!!. Tur att man som förälder kunde vara med och pusha lite på grabben så att han inte blev nertrampad av dom "vuxna" tjejerna. ;o) (Det finns alltid 2 sidor av samma problem)
Kommentera

Julfesten...
Då har man varit på Frölundas julfest och trängts. Hur mycket småfolk som helst + deras föräldrar. Dessa föräldrar knör sina barn fram till spelarna för att få autografer, de tar till alla medel!!! Men annars tycker jag att det var trevligt :).....man kan väl inte ha annat än trevligt när man är med Danne L, millis och MoK ;)
Kommentera

341784 · »