Frölunda HC

60367 inlägg · 3398 ämnen

Kahnberg

3579 · » Till forumet


Sv: Kahnberg
Valerij> Jodå man lär sej en del genom att läsa andras gästböcker. Kul att nån tyckte jag tillförde något i HV Fantastens gästbok :) Alla var väl inte lika pigga men dom flesta var nog det som tur är.

Kan inte heller bedömma Frölunda ännu. Men skall bli mycket intressant att se. Tror precis som du att Evensson bara det gör den del. Och äntligen har VF 2 målvakter innan säsongen sätter igång. Så slipper man värva en Brunetta eller liknande :)
Kommentera

Sv: Kahnberg
Klart man är ute och klampar runt i lite gästböcker! Man kan lära sig mycket om hockey på det sättet.

MoK, du är väl själv en liten anledning till att man (i alla fall jag) lite då och då går in på diverse Frölunda-sidor för att se vad ni har för er. Alltid kul när du var inne på HV-F@ntasten!

Frölunda verkar svårbedömt i år, men jag tror på Petter & Conny. Carna alltid bra och brothers Andersson blir nog kul att se. Dock frågetecken för Prestberg och en del av de yngre kanske.

Vi får se, men tätt lär det bli i tabellen i år tror jag!

Valerij
Kommentera

Sv: Kahnberg
Det var så lite så.

Jag har då inte sett Håkan spela tyvärr.
Kommentera

Sv: Kahnberg
Et tu brute:

Jodå hockey är alltid intressant. Men vissa tycker bara sitt lag är intressant och allt annat är skit. men klart såg du en match med VF 1975 så har du väl växt förbi det stadiet dessa individer befinner sej i antar jag. 1975 kunde jag inte ens säga hockey :)

Jodå jag var en del i Hv Fantastens gästbok och skrev när sidan snurade som den skulle. Hv supportrar brukar vara trevliga och gå att prata med. Inte alla man kan säga det om. Ha det!
Kommentera

Sv: Kahnberg
MoK GG:

Man skulle kunna säga såhär - Hockey är alltid intressant eller t o m mycket intressant. Fast då blir det ju HV förstås, som är mycket intressant.

Sedan är man ju nödd och tvungen att hålla med dig på vilket klantigt sätt vissa klampar omkring i andra lags gästböcker.

Själv såg jag Frölunda första gången under Star Cup 1975? mot Brynäs. Den andra matchen har jag för mig var Spartak Moskva mot ZKL Brno. Det var en stor upplevelse som man inte glömmer.

Av den informationen kan du ju utläsa att jag har uppnått åtminstone en viss ålder. Så behovet av att bajsa i andras gästböcker är inte så utpräglat.

MoK? dig har jag nog sett på hvfantasten någon gång?
Kommentera

Sv: Kahnberg
Hur kommer det sej att en HV supporter e inne och besöker oss då? Skönt att se att det finnes några andra supportrar som kan skriva vettigheter i någon annans gästbok. verkar vara ovanligt...
Kommentera

Sv: Kahnberg
Tack för det Micke bd, jag hade ju mina aningar. Nu kan man gå omkring och skryta med att man sett både far och son Kahnberg spela :)
Kommentera

Sv: Kahnberg
Svaret är enkelt.
Håkan är Magnus far.
Magnus kommer ju i från Kållered där han spelade i "Icebears"
Han bor även i Kållered.min vana trogen ser man honom rätt ofta i den lokala servicebutiken...

ciao
Kommentera

Kahnberg
Av en ren tillfällighet så råkade jag se att det spelade en Håkan Kahnberg i Mölndals IF, 73/74.

Är det någon som råkar känna till något släktskap med den stora talangen Magnus, med samma efternamn.

Äpplen brukar som sagt inte falla långt från trädet.
Kommentera

3579 · »