Frölunda HC

60367 inlägg · 3398 ämnen

Landslaget

29228 · » Till forumet


Sv: Landslaget
joel lunkan regerar
Kommentera

Sv: Landslaget
Hela världen är i sorg efter det som hände i går. Förutom dem på västbanken då.
Fy fan....vilka idioter som hittade på något sånt fruktansvärt. Det var det värsta under min livstid.

Gött att Joel Lundqvist gjorde mål. Juniorerna är hungriga iår.

Hoppas alla arenor har en tyst minut när elitserien drar igång för det som har hänt.
Kommentera

Sv: Landslaget
Mr Y> Det var Joel Lundqvist
Kommentera

Sv: Landslaget
Vet någon vem som gorde Frölundas mål när dom spelade 1-1 mot färjestad?
Kommentera

Sv: Landslaget
Det var ett simpelt fel och det är jag inte förvånad över. Ingen har krävt att du ska ha full insikt i hur det går i DIF´s träningsmatcher. Där du gör bort dig är när du drar in mig i det hela, säger att jag inte har någon pejl på vad jag säger och svänger dig med fakta som inte stämmer. Du använder först ordet vet, sen säger du att du aldrig har sagt att du är säker. Jag kan heller inte minnas att jag helgonförklarat mig själv, men vet jag inte vad jag snackar om hoppar jag inte på någon annan. Inte ens dig.

Du gjorde bort dig, det är ok.

För tillfället känns det som det finns viktigare saker att bry sig om. Skakande.
Kommentera

Sv: Landslaget
Ok.
Jag hade ett fel, men är du något jävla helgon som har rätt hela tiden. Du har väl också haft fel någon gång i ditt liv.
Så att göra bort sig är att ta i. Ett simpelt fel är ordet.
Kommentera

Sv: Landslaget
Gone > Gjorde bort sej är väl kanske att ta i han hade fel helt enkelt.
Kommentera

Sv: Landslaget
Ger du dig på någon, mig i det här fallet, och påstår att jag inte har någon koll, när det visar sig att det är du som har noll koll fast du slänger dig med termer som vet utan att kalla dig för säker, så får du förstå att du får mothugg. Det behöver inte betyda att det är krig.

Du gjorde bort dig, det är ok.
Kommentera

Sv: Landslaget
Jag veti fan men att jag inte var hundra procent gjorde mig osäker när jag skrev så jag skrev det jag trodde, och hade fel. Ta det lugnt bara. Inte undra på att vi har så mycket krig i denna värld.
Kommentera

Sv: Landslaget
Mangan>>> Sa inte att du var 100% säker? Sa att du hade för dig? Låt mig citera...

"Du är ett riktigt inbitet Djurgårdsfan och kan inte hålla reda på hur det går i tränigsmatcherna. Dom har förlorat en det vet jag, i en cup i Schweiz."

Hur ska man tolka det då? Vet du inte vad du säger?
Kommentera

Sv: Landslaget
Dessutom förändras ju elitserien hela tiden. Vissa av SM-Gulden DIF har vunnit har man inte ens spelat Slutspel, så även VF:S enda SM Guld.
Så man kan inte leva på gamla meriter inte.
Kommentera

Sv: Landslaget
Håller med MoK till 100%.
Gamla meriter är visserligen starkt men nu är det nya tag om en vecka och framåt.
Kommentera

Sv: Landslaget
Gone> jag sa inte att jag var 100% säker. Jag sa att jag hade för mig att de förlorade.
Var inte så upprorisk.
Kommentera

Sv: Landslaget
Gone> Kanske från föregående säsongen då men absolut inte mer. Sen finns det dock inget mer patetiskt än folk som skriker SM Guld när det är första matchen för säsongen typ :)
Kommentera

Sv: Landslaget
MoK>>> Kan man visst det. Speciellt när det inte är säsong. ;)
Kommentera

Sv: Landslaget
Gone Visst är det en imponerande sak med 16 SM titlar det kan ingen säga emot. Men det finns ett talesätt som säger: man kan inte leva på gamla meriter! Kom ihåg det. :)
Kommentera

Sv: Landslaget
MoK>>> Jag vet. Det är bara det att herr Mangan har läst lusen av mig förut, i gb´n och i privatmess, och klagat på diverse grejer. Tyckte det var intressant att höra vad han visste om DIF´s förlust... Ingen behöver imponeras av resultaten från diverse träningsmatcher. Något som kan verka imponerande är istället om ni ställer upp er smbuckla på ett bord och på bordet bredvid ställer upp våra sexton. Det är en imponerande skillnad.
Kommentera

Sv: Landslaget
Gone> DIF har inte förlorat någon match under försäsongen hittils iaf. Men vem blir imponerad över vinster mot Oskarshamn och EHC Kloten Flyers?? Sen vet vi ju alla att försäsongen brukar inte bevisa ett dyft!
Kommentera

Sv: Landslaget
Då kanske du Mangan, mitt i din monolog här i gb´n, kan tala om för mig vad det blev i den matchen du vet att DIF förlorade. För trots att jag är ett inbitet DIFfans så har jag tydligen missat den rapporten...
Kommentera

Sv: Landslaget
DIFerent> Ni lär ju inte ha en chans mot Stanley Cup mästarna. Även om dem inte kör med deras bästa spelare. Chanslösa Djurgården och Brynäs. Colorado kammar hem Cupen enkelt.
Kommentera

Sv: Landslaget
precis, lagen ni mött mäter ju knappast elitserieklass.
Kommentera

Sv: Landslaget
DIFferent> Det är kanske inte så konstigt att DIF inte förlorat ännu. Sicka lag ni mätt alltså. Allt annat än storvinst mot NH90 är ju skandal!
Kommentera

Sv: Landslaget
mangan>>> Vad snackar du om? Vi har inte förlorat en enda match i år. Vi lirade två oavgjorda i Schweiz, är det de du menar? (F ö vann vi den cupen) Vi har lirat 6 matcher, 4 vinster, 2 oavgjorda (inga straffar där inte). F ö kommer vår 5 vinst på onsdag, mot NH90. Sedan hur det går mot Colorado - det får vi se....
Kommentera

Sv: Landslaget
Gone> Du är ett riktigt inbitet Djurgårdsfan och kan inte hålla reda på hur det går i tränigsmatcherna. Dom har förlorat en det vet jag, i en cup i Schweiz.
Kommentera

Sv: Landslaget
Hockeyklim> Hemskt vad du var pedantiskt då. Man kanske höll inne S:et en gång för mycket.
Kommentera

Sv: Landslaget
Hoppas ni la märke till de ironiska stavfelen igen :)
Kommentera

Sv: Landslaget
Sorry man det är faktiskt skillnad på att göra ett enstaka stavfel och att gör om samma gång på gång. Jag kanske inte är rätt person att ta upp det man jag tyckte det borde sägas.

Tänk om stackars Jonas skulle titta in på gästboken (vilket han troligtvis gör då och då "hej Jonas ;)" vad ledsen han ska bli när inte ens hans egna fans stavar rätt till hans namn.

Nä skämt åsido jag retar mig bara på det för att alla stavar fel GP, Frölundaiten, Text-TV osv. tyckte bara att någonstans skall det vara rätt. Däremot stavas det rätt på frolundaindians.com vilket inte är så oväntad då den är den officiella hemsidan.

Tack
Kommentera

Sv: Landslaget
Jonas Johnson, är inte det två s? För övrigt, kim, bör man inte hacka på andra stavare när man inte själv kan stava till ´men´... DIF spelade sin fjärde försäsongsmatch precis och är fortfarande obesegrade. Jag känner ända hit hur de sitter och darrar i Denver just nu ;)
Kommentera

Sv: Landslaget
HockeyKim> Det var värst vad du var känslig då.... tror dom flesta kallar sej Frölunda Fans här även om dom nu råkar stava med ett S för mycket.
Kommentera

Sv: Landslaget
Hallå, ni kallar er Frölunda fans man kan inte ens stava till spelarnas namn Jonas Johnson heter han det står på tröjan med ett #s# lär er det alla stavar hans namn fel.
Kommentera

Sv: Landslaget
Chris o MoK GG:Storleken är nog inte den största anledningen till varför han inte kunde lyckas i NHL (Sedan så har knappast Koivu infriat de förväntningar man hade på honom när han kom till NHL), Niklas är väl inte speciellt liten lr? Det finns många spelare som är mindre än honom som lyckats bättre... Någon omöjligt tuff konkurrrens har han väl aldrig heller haft, med tanke på att han bara varit vid bottenlag i NHL... O ingen kan ha sådan otur så att man får en dålig coach vid 5 olika lag... Nä det är nog bara att inse att han inte var tillräckligt bra helt enkelt, han kunde vara bra några enstaka matcher men på en hel säsong så räckte han inte till... Men självklart så kommer han endå att hålla en hyfsad standard i ES, han lär väl göra en 25-35 poäng skulle jag kunna tro...

Vad gäller Johnsson så är jag övertygad att hans poängproduktion kommer att minska i år utan Husse, men däremot så kommer han fortfarande att ha kvar sina fina defensiva egenskaper men någon landslagsman är han inte.... i mina ögon iaf...
Kommentera

Sv: Landslaget
Jonas Johnsson är KUNG. Jag tycker han under alla år i VF är den mest kopletta och tongivande spelaren. Huselius är en härlig talang men han serverade knappast Johnsson med allt för många smörpass, snarare tvärt om. Dessutom har Johnsson fått täcka upp mycket bakom Huselius för att denne skulle få fritt fram i anfallszonen. Vad gäller Niklas Andersson vill jag påstå att, med ett fåtal undantag typ Koivo, storleken har varit det enda som talat emot honom.

Jag undrar om torped-metoden styr vilken typ av back Hardy vill ha. Sundin är nog en av de säkraste och starkaste defensiva backarna i Sverige...en gåta varför han inte är med.
Kommentera

Sv: Landslaget
Jimmy> Jonas Johnsson kommer klara sej alldeles utmärkt utan Husse då kan han ta på sej den målgörande roll han egentligen skall ha. Magnus Johansson 'r bara underligt att han inte spelar mer i landslaget. Vi Frölundaiter har mycket höga förväntningar på Niklas Andersson... tror vi kommer få dessa infriade. Vist finnes det en anledning att han inte spelade mer i NHL än han gjorde. Kanske var han för dålig för NHL eller så hade han hård konkurans eller så var det kinkiga tränare. Han var ju grymm i AHL som håller hög klass. Alavaara har vart bra på försäsongen... svårt att säga nu men fortsätter han så blir han guld värd.
Kommentera

Sv: Landslaget
Själv så blev jag mest förvånad över att Jonas Johnsson kom med... Tror nämligen inte att kommer att hålla samma klass utan Huselius... Magnus Johansson är en däremot en spelare som jag är väldigt fötjust i o jag tycker att han värd en plats i landslaget... Niklas Andersson ska bli väldigt kul att se vad han kan uträtta i ES, men ni frölundaiter ska nog inte ha allt för höga förväntningar på denne, det finns nog en anledning till varför han aldrig blev riktigt ordinarie i NHL trots att han var där i 10år... Alavaara sägs ska ha blivit bättre sen han kom till gbg o det måste han bliviit om han ska ha nåt o göra i landslaget...
Kommentera

Sv: Landslaget
Har mer förståelse varför inte Rönnqvist är med än Sundin. Dom har kört in Hadelöv och Liv så hårt i truppen redan ochcsatsar på dom. Sen bevisade ju inte Rönnqvist mycket under förra säsongen. Han får väl bevisa i år att han borde vara med igen
Kommentera

Sv: Landslaget
du glömde rönnqvist med
Kommentera

Sv: Landslaget
glömde en sak.... Undra varför inte Ronnie Sundin e med. han e väl ändå stabil om nån.
Kommentera

Landslaget
Härligt att se 4st Frölundaiter i landslaget. Dte var väl ändå ett par år sedan. Skönt att se att Hardy uppmärksammat Magnus Johansson igen och Alavaara. Johnsson och Niklas Andersson är väl kanske inte så förvånande.
Kommentera

29228 · »