Frölunda HC

60367 inlägg · 3398 ämnen

Ska bli kul med match



Ska bli kul med match
Ska bli kul att se LHC möta VF, ni verkar ju ha ett bra lag. Hoppas att våran kanadick Brandon Convery gör mål igen. Ni kanske såg att han gjorde 1 - 0 mot HV71 efter bara 49 sekunder i onsdags. Pelle Eklund gjorde även ett snyggt backhand mål över axeln på Bosse Ahl i HV målet. Tyvärr vann HV71 eftersom några av våra spelare spelade dåligt. De kommer nog att lånas ut. Förmodligen till Tranås. Vi har ganska stor trupp så några kommer att lånas ut.

Ni har ju Mange Johansson, född i Linköping och fostrad i LHC. Honom skulle vi vilja ha tillbaka men ni släpper honom inte, eller?
Han är jävligt bra. Ska bli intressant och se hur LHC klarar sig mot en derby motståndare. Det blir ju 6 möten mellan våra lag i vinter.

Ska bli kul ikväll. Må bästa lag vinna.
Kommentera

Sv: Ska bli kul med match
Kan ju bara rapportera från matchen att VF vann med 2-0 utan att imponera. VF var dåliga med Linköping var rätt mycket sämre. VF kunde inte passa men Linköping kunde inte klara mycket. Utan Sandberg i målet hade det nog blivit en och annan puck i nätet.

Läs lite mer www.goagubbar.org

Vi söker för övrigt folk som kan skriva matchrapporter... skicka mej ett meddelande om du är intresserad
Kommentera

Sv: Ska bli kul med match
En fråga MoK: I matchen mot HV var LHC:s spel minst sagt fantasilöst och utan struktur. Mycket "köra-själv" och passningar med fel timing och adress. Såg det likadant ut i denna match?
Säger väl inget om förlust med 2-0 mot VF, jag tror de kommer att vara ett antal snäpp bättre i år. Och kanske är man hårt nedtränade för tillfället som gör att man inte orkar fullfölja uppgjord taktik. Men det stör mig lite om det iaf inte börjar synas tendenser till någon form av spelidé...
Kommentera

Sv: Ska bli kul med match
Lejonet> Tyvärr såg Linköping spel ut så mest hela matchen. Puckarna slängdes mest iväg utan någon direkt addresering. Såg triat ut men vi får hoppas det blir bättre sen. Försäsongerna går ju som bekant inte att lita på helt.
Kommentera

« · 5728