Frölunda HC

60367 inlägg · 3398 ämnen

Stör mig



Stör mig
Jag skulle bara säga att jag stör mig lite på alla som säger att vi kommer att få problem utan Husse. Vi klarar oss utmärkt med vår trupp vi har i år. vi har värvat bra i år.

VF fan:-)
Kommentera

Sv: Stör mig
Naturligtvis fungerar frölunda utan husse men självklart kommer det vara en märkbar förlust. Han gjorde ändå en hel massa poäng förra säsongen. Utan de poängen hade ni knappast nått slutspel!
Kommentera

Sv: Stör mig
Tranemyr> Så kan du inte säga rakt av.
Frölunda kanske hade fungerat bättre utan Husse förra säsongen. Det kommer man aldrig få reda på men alla förlitade sig på Husse. Om Frölunda låg under så kastade man in Husse och hoppades på det bästa. Ibland gav det resultat men man vet aldrig om Frölunda hade avgjort dem matcherna utan Husse. Nu måste VF visa upp fler spelare. Husse stal showen från bla Kahnberg, Pelle, Ström mfl. Och dessutom, Jonas Johnson ska vi inte glömma bort. Han och Husse bildade Elitseriens målfarligaste par förra säsongen. Johnson gjorde assisten medan Husse gjorde målen.
Kommentera

Sv: Stör mig
Vet ej om dte kommer märkas så mycket. Man delar upp antal mål på flera spelare bara. Visst Husse gjorde många mål med han gjorde inte alla helt själv :) Några kanske....
Kommentera

Sv: Stör mig
Håller med. Husse gjorde några få mål på egen hand förra säsongen. Prestberg eller Kahna tar han plats.
För övrigt. Husse gjorde 5 mål när NHL stars vann över Leksand/Mora med 12-9.
Han gjorde tre mål på 29 sekunder i första period.
Kommentera

Sv: Stör mig
Då hade ju andra spelare som pelle m.m. kunnat visa vad han går för.. Du snackar ju bara skit!
VF fan
Kommentera

Sv: Stör mig
MoK GG:
Håller med. Det var några kanske.. :-)

VF fan
Kommentera

Sv: Stör mig
Pelle gjorde mål idag igen. Ett bevis tycker jag på att han snart hittar hans storform från rookieåret med FBK. Kämpa på Pelle!
Kommentera

Sv: Stör mig
Fantastiskt Pelle! Göra mål mot leksand i en träningsmatch! Minsann. Det verkar helt klart att han inte kommer bli någon dussinspelare.
Kommentera

Sv: Stör mig
Det är inte alla som gör mål i träningsmatcher för att inte lägga för mycket energi innan serien har börjat. Pelle är smart och försöker pricka in formen lagom till premiären.
Kommentera

« · 4416