HV71

7183 inlägg · 782 ämnen

LHC - HV71

969595 · » Till forumet


Sv: LHC - HV71
Aj aj aj, så korkat! Man skall aldrig börja häckla motståndarnas målvakt förräns man leder med minst 4-0.

www.expressen.se/sport/ishockey/elitserien/1.1010072/stefan-liv-hanades-av-publiken
Kommentera

Sv: LHC - HV71
Larionov:

Först och främst tänker jag på att få igång Melins målproduktion. Det här skulle också bli en line som inte störs så mycket av Björns stora puckinnehav. Kauppila har bra blick för spelet och farten har de alla tre så Liket kan nog sätta en och annan balja också.

Däremot lär det väl knappast produceras i samma omfattning som i första och andralinen. Fast det behövs inte mycket för att man skulle komma i en produktion som är betydligt större än vad tredje och fjärdelinan gjort ifrån sig tidigare i år.
Kommentera

Sv: LHC - HV71
Et tu Brute: Vem ska göra målen i den kedjan och vem ska slå passningarna?

Räkna inte med Liket i någon av de rollerna. Någon klurig passningsspelare har han aldrig varit. Och som sagt, han sumpar lite väl mycket för att tituleras målskytt. Men ändå, Liket är en skön lirare, jag hoppas hans karriär kan ta fart igen. Dock får han gärna fortsätta sumpa när vi möts igen... ;)
Kommentera

Sv: LHC - HV71
Det här kommer att bli bra, framförallt för Björn Melin, som egentligen har alla ingredienserna för att spela i en första eller andraline.

I dagsläget passar han dock inte in i mönstret för HV:s två första formationer.

När alla är friska och tillbaka tror jag dock att vi kommer att få se följande konstellation, Lindström-Kauppila-Melin, i en tredjelina. Liket blir en perfekt lekkamrat till Melin, genom sin fart och lurighet som någon annan redan påpekat. Kauppila kommer att få centra i sin hittills bästa omgivning och lyfter sig ett snäpp.

Chansen är dock stor, att det stundtals kan bli lite för okonventionellt. Fast då kan de ju få sitta en stund, utan att laget direkt påverkas defensivt.
Kommentera

Sv: LHC - HV71
Metal Guru: Allvarligt talat, han var väl som man minns honom från LHC. Bra fart, lite smålurig och teknisk, men sumpar det mesta när han närmar sig mål.
Kommentera

Sv: LHC - HV71
Larionov:
Inga fläckar?
Kommentera

Sv: LHC - HV71
Metal Guru: Lite stel! ;)
Kommentera

Sv: LHC - HV71
Hur var Liket i matchen?
Kommentera


969595 · »