Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

PREMIÄR DAGS!

583382 · » Till forumet


Sv: PREMIÄR DAGS!
65selander: Det hände ett par gånger per period ungefär. Inte överdrivet irriterande i alla fall.

pettsson: I mitt fall lyckades jag få en kod via SvenskaFans redaktionsutlottning. Jag har ingen aning om hur vanligt det är annars.
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
bobbe: Har själv säsongskortet hemma men detta är nog en tjänst man kan tänkas utnyttja om man måste jobba över på jobbet.

Hur ofta fick du ladda om sidan ungefär?
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
bobbe: Hur får man de där gratiskoderna?
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
kungsbacka: Jo, jag menar det, det är ju grym prisskillnad. Förresten så fick jag en gratiskod till "C MORE Online" i tisdags och tittade en del på Modo-Frölunda. Sändningen var ungefär som väntat, med relativt dålig bildkvalitet, men bra ljud. Bilden hängde sig då och då, precis som väntat, men en omladdning av websidan löste problemet.

Hade jag varit på andra sidan jordklotet när en intressant match hade visats, så visst hade det varit aktuellt med tjänsten. Men, inte som det är i dagsläget. En bra tjänst, men tyvärr till ett oskäligt högt pris.
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
bobbe: jag har parabol jag och för 80spänn imånaden ser jag alla ppv matcher hockey o samtliga allsvenska fotbolls matcher.
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
Portello: Jovisst, men jag jämför med tidigare möjlighet till "vanlig" PPV som normalt kostar 69 kr per match. Nu erbjuds vi sämre kvalitet, osäkrare leverans och normalt sämre förutsättningar för att "dela" på matchen - till ett högre pris, 99 kr per match.

Visst, det är säkert ett alternativ för folk utomlands och så, men för att få användare krävs ett lägre pris. Själv kan jag för 29 kr i månaden skaffa digitalbox och få se en enda match för 98 kr (29+69). Idén är bra, men priset fel.
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
bobbe: Beror ju på hur många man är.Säg att du är fyra personer och splittar på det.Då blir det inte ens 25:-/person.Inte är det så farligt.Men ska man hela tiden kolla ensammen, då blir det dyrare.
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
distanserad: Ta en titt på länken. Hutlöst dyrt, dock...
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
bobbe: nä---????
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
På tal om ingenting alls så såg jag att Frazze nätade 2 för Detroit... Han kan nog få en trevlig säsong...
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
distanserad: Tror tyvärr det kommer att ta ett litet tag innan alla "falanger" kan enas. Egentligen är det löjligt, alla har ju i grunden samma intresse: LHC:s väl och ve.
Men den egna prestigen eller vad det nu är gör tydligen att man inte kan tänka sig att enas under en och samma paraply. Istället skyller man allt på LHC. Det är styrelsen och vissa enskilda personers fel allting, själv har man minsann ett LHC-hjärta som är så stort så man (nästan) kan dö för sin kära förening. Jo tjena...

Eller vad säger du Bobbe? Du är väl involverad i WL på något sätt om jag fattat det rätt? Vad behöver göras för att få tillbaka gnistan i klacken?
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
distanserad: Har du sett att Canal plus sänder på nätet?
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
Larionov: Jahaja, det låter ju inget vidare det där. Eller så är det just det det gör. Rensa lite på läktarn, det lär många må bra av.
Ja själv kan jag av naturliga skäl inte hänga på läktarn då jag bor lite långt borta, men hoppas ändå kunna se några matcher under säsongen.
Skönt att Sveriges Radio ska sända så man i alla fall för lite hög kvalite på radiosändningarna.

SM GULD? Ja.
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
distanserad: Bra: Seger över HV, dåligt: Torsken mot DIF. Försäsongen i ett nötskal: Ojämna insatser. Det finns bra tendenser, men jag vill se en (minst) vass forward till, antingen i form av en gudabenådad center som fungerar som en riktig playmaker, eller en riktig sniper som sätter de lägen som uppstår.

I övrigt kan konstateras att LHC:s klack(ar) är i upplösning. Det verkar mer intressant att pinka revir och kasta skit på varandra än att stötta laget. Snacka om vissa ser sig som större än själva Cluben och mest verkar vilja synas själva..... Tragiskt, men kanske en naturlig(?) generationsväxling. Firma-wannabee gänget hoppas jag blir "intresserade" av något annat än hockey, de är vad LHC minst av allt behöver.
Kommentera

Sv: PREMIÄR DAGS!
distanserad: Generellt eller specifikt för Linköping?

Förlusten mot Malmö känns mindre bra. Vinsten över er desto bättre.:-)
Kommentera

PREMIÄR DAGS!
Japp 6 dagar kvar - dags för mig att återvända till cyberrymden!
Hur är läget?

Nån som kan rapportera nåt bra eller dåligt från träningsmatcherna?

Gud så skönt att det sätter igång snart...
Kommentera

583382 · »