Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Premiären...

« · 1063929 Till forumet


Premiären...
... är avklarad. Och på ett bra sätt. Kan konstatera:
- Henriksson ser mycket stabil ut!
- HHH är väl så bra som WHM
- Matte Carlsson bäst på plan. Han kommer slå igenom riktigt om han får vara frisk.
- Ringrostigt och lite segt emellanåt - men LHC klart bättre rakt igenom.

Japp - 3 sköna poäng, Det tackar vi för!
Kommentera

Sv: Premiären...
distanserad: Lägg därtill att spelet i egen zon stundtals bedrövligt ut och saknade allt vad linjer heter. Det finns fortfarande en hel del att jobba på. Fransson alldeles för övermodig emellanåt.
Men, Hlinka & Hlavac kommer att bli en attraktion bara man hittar rätt i formationen och mellan lagkamraterna.
Som du säger, en hel del ringrost att putsa bort, men gör man bara det kan det bli bra. Riktigt bra. Blir väl en ordentlig värdemätare på Lördag. Ett supertaggat Frölunda som kanske börjar komma igång nu i hemmarinken blir något att bita i...
Kommentera

Sv: Premiären...
distanserad:
Ja äntligen är vi på väg..som man har väntat!
första perioden igår var riktigt bra ,sen var det lite nervöst..
En glad överraskning igår var Pontus petterström,sen tror jag oxå att HHH kedjan står sig mot WHM!! hur som helst skön vinst!!
Ps hoppas ni har haft en skön sommar alla hockeydårar
Kommentera

Sv: Premiären...
LHC-girl: Ja pontus såg faktiskt riktigt vass ut emellanåt. Får han bara spela i en omgivning som kan producera mer än hans förra - så lär hans spel uppskattas än mer så att säga.

Ja HHH var bra. De var väl musse som stundtals gick bort sig lite, tappade puck i fel lägen. Men å andra sidan var han lika bra som vanligt andra stunder så det är väl bara lite ringrostighet får man hoppas. Hlinka ser potentialt snäppet bättre ut än Mårtensson måste jag säga. Ge honom några matcher och den killen kommer dominiera fullständigt i anfallszonen. Det är inte utan att man redan längtar till nästa säsong när vi har BÅDA dessa herrar som hänförare i var sin kedja... kommer bli två förstakedjor... :)
Kommentera

« · 1063929