Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Saravo till Linköping?

992498 · » Till forumet


Sv: Saravo till Linköping?
distanserad: LHC:s stora problem just nu är det mentala verkar det som. Efter att så när ha gjort mål efter 8 sekunder i första, och därefter radat upp kvalificerade målchanser i parti och minut under första halvan av period 1 gör givetvis Modo mål. Då rasar man ihop som ett korthus och förmår ingenting. Ständigt 1 meter ifrån, ständigt 2:a på pucken, stillastående spelare, inga uppspel, kort sagt totalt paralyserade. Med lite flyt fick man sedan 3-1 i slutet av 2:a, och sedan två snabba i 3:e. Innan man hunnit börja fundera tryckte man på ordentligt och kunde/bore satt något till. Men så fort det blev uppenbart igen att man nu faktiskt spelade för poäng och att det började dra sig mot förlängning rasade allt igen. Väl där var man till stor del tillbaka i det skitnödiga spelet igen. Och Modos 4-3 i sudden var på något sätt bara symptomatiskt för LHC:s agerande under lite press. 4 felbeslut i rad vilket fullt logiskt leder till en bjudning. Varsågoda Modo!

Hur många är nu intresserade av att köpa något slutspelspaket med biljetter? Förväntade 2 hemmamatcher ger att man inte är så sugen på att laxa upp några större summor...
Kommentera

Sv: Saravo till Linköping?
distanserad: Vilken jävla skitfirma ni har där nere. Och att ni dominerade så stort i tredje kan så klart till stor del förklaras av Modos skador, man fick slita sjukt ont de killar man fick med sig ner.
Kommentera

Sv: Saravo till Linköping?
Bedrövligt att man inte kan tända till förrän 3:e. Trist att weinis eller Zacke kunde avgöra i slutet med sin straff och friläge. Där gick tåget för andra platsen.

Vad är problemet... man åker inte skridskor, man är helt ointresserade av att spela hockey?? Modo har 7 (!) ordinarie borta, man har hemmaplan, skadefritt lag och en 6 poängsmatch om placeringarna som blir skitviktiga i slutspelet. VAD behöver man för morot om det inte går att tända då???
Kommentera

Sv: Saravo till Linköping?
Konceptet: Det har juh även varit ett rykte med Timrå som adress för Saravo. Men sanningen är klart höjd i dunkel förutom att han troligast inte spelar i Luleå.
Kommentera


Sv: Saravo till Linköping?
Konceptet:
Och du ser ju hur det går då! :)
Kommentera

Sv: Saravo till Linköping?
distanserad: Läser på hockeysverige att det är tre toppklubbar på jakt efter Saravo - Färjestad, Frölunda och Linköping. Has agent som uttalat sig givetvis och då räknar jag med att han är ute efter lite trissning av pris.

Annars blir det väl Frölunda - vi plockar ju rätt friskt från våra kära kollegor där uppe i norr.
Kommentera

Sv: Saravo till Linköping?
Larionov: Jag vill inte ha honom heller.
Kommentera

Sv: Saravo till Linköping?
distanserad: Jo, jag hoppas verkligen att mange kommer. Men jag törs inte ta något för givet förrän det är påskrivet och klart där... ;)

Frågan är också vad som händer i Frölunda med Honken om Janne hamnar där. Vet inte om det finns någon fnurra, men en uppgift gjorde ju gällande att Honken lämnade för att han ville ha mer ansvar och speltid. Vilket Janne inte gav honom... Å andra sidan är han kanske inte så sugen på LHC igen efter klackens "hälsningar" till honom.
Kommentera

Sv: Saravo till Linköping?
Larionov: Maje lär väl göra ett kanonslutspel igen, så är han tillbaka i höst igen.. :) Ja, Saravo skulle vara grymt.

Glöm inte att Mange kommer hem också. ;)
Kommentera

Sv: Saravo till Linköping?
distanserad: Perfekt om det blir av. 7+7 och +2 i ett lag som ligger i botten av tabellen är bra stats. Med, förhoppningsvis, lite vassare omgivning kan det bli en ny Luoma för oss.
Hoppas man slantar upp för en minst klassback till, och sedan kanske väljer att inte ta in Majesky nästa sässe. Givetvis beroende på vad som händer på backfronten i övrigt.
Kommentera


992498 · »