Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Värvning?

981890 · » Till forumet


Sv: Värvning?
Lener som tränare.. trodde ni skulle ta Lückner..
Kommentera

Sv: Värvning?
distanserad: Läste Ros blog på Aftonbladet att Tim velat lämna LHC men cluben sagt nej.

Kan förstå honom. Jag skulle vilja se mer av honom också, men utan förtroende blir det ju inte lätt att hitta tillbaka till sina fornstora dagar och utvecklas till den stjärna han kunde vara.

Men varför säger LHC nej?
Kommentera

Sv: Värvning?
Larionov: Ja nån foppakedja bidde det inte. Men de båda samt fernholm kom med. Junland får chansen en match? Konstigt.
Kommentera

Sv: Värvning?
distanserad: Hemlin brukar ju vara bra på att knipa igen om ev. nyförvärv. Hoppas det är ett gott tecken... Men ALLA lag verkar ju leta efter spelskickliga backar, så jag tror oddsen är lite sådär. Risken är väl att det blir någon halvtrött transatlant som sätter en balja i första matchen för att sedan falla tillbaka och vara... ingenting. Men å andra sidan, nu ska man inte vara för negativ. Hej och hå.
SHG (eller vad nu kan tänkas heta nuförtiden, var det LG Hockey Games?) kan vara både bra och dåligt. I LHC:s läge tror jag det är bra. Komma bort ett tag, få nya impulser och en liten kick. Kan vi skicka hela laget? :)
Bara hoppas att det inte innebär några skador.
Kommentera

Värvning?
Det har varit helt knäpptyst på värvarfronten - är det nån som hört nåt om någon som potentiellt kanske kan vara på väg 5 i 12? Finns väl inte mycket på marknaden, men just nu känns det som vem som helst med lite nytt blod kan förhöja kvaliteten i spelet.

Håller med om att vi saknar en ledare. Verkligen.
Och jag är trött på att höra att vi spelar bra och det bara är tillfälligheter. Skitsnack. Tacka vet jag Mårtensson som åtminståne erkänner att han varit usel sista tiden och inte har nåt i ett landslag att göra med det spel han visat upp sen jul. Han lär iofs vara rätt safe. Skulle verkligen för övrigt vara kul att se honom weinhandle och foppa i en kedja i lg... Kanske kan få dem vakna lite lagom till slutspurten.
Kommentera

981890 · »