Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Grattis måste va bra växtnäring i stången eftersom tallarna får smisk på höjden.

Högt över ekar och två tallar på min tomt!

sargad: Tack för det! O´Neills mål efter 22 sekunder gav oss chansen och då stal Lassi matchen för oss. Mycket glad över att Luleå blev bättre och bättre samt att vårt BP kunde stå emot ert PP:-)

Sven.Savage: "Svart dag" för norrlandshockeyn.
4 av 5 norrländska fick torsk på menyn, även om jag vet att en av dessa torskar smakade dig extra gott ;-)

vonDöbeln: Håller med du. Starkt Timret och hade Lassi släppt in något eller några mål skulle ni väl ha tagit detta.

Sven.Savage: Grattis till segern !!

vonDöbeln: Bästa avslutare vinner.
Timrås "stjärnforwards" får gärna börja bättre än förra säsongen.
Lule bärs fram av fullsatt arena och bra tryck.
Grattis till seger Lulefans.

Bäst målvakt vinner!
Grattis. Detta hade kunnat sluta hur som helst!

Ajaj, zbroi. Om ni tar utvisningar på slashing som inte påverkar mottagaren alls, kan ni inte blunda där när ett timmer slår sönder klubban får Ludde!

Luleå klarade av timrets PP, mest p g a att timret inte alls fick fram det spel de hade i tidigare PP-

Men/och kanske är det som jag tänker om timret: när de tappar känslan och tron i matchen "ger de upp" den.

PP för timret tidigt i tredje. TVÅ Luleåspelare slashar puckförande timmer, så svårt att klaga på det. Även om det inte störde timmerspelaren och allvarligt talat- i slutspelshockey hade det aldrig blivit utvisning.

Nej. Luleås PP - vare sig första eller andra uppställningen - lyckas inte alls. Folk står stilla, puckhållaren har ingen att passa. Kom igen, rör er, sätt det PP ni är kompetenta att göra.

2-0 efter två perioder. Luleå stod emot betydligt bättre i andra, jämfört med första.

Sammantaget kan man tycka att Timret fortfarande skulle varit värda oavgjort - eller t o m ledning - men när Lassi tar puckarna kan han stjäla matcher till Luleå.

Egentligen skulle man tänka att Timret mycket väl kan vända denna match. Det finns några lag i SHL som utan vidare kan göra det. Dit räknar jag inte Luleå. i af från tidigare år. Men Timret är lite av ett känslolag, har jag fått för mig. Går de dem emot, tur eller otur, kan de tappa sugarna. Tror...och hoppas jag.

PP för Luleå, knappt 3 min kvar av perioden.

KOM IGEN! Ge oss ett super-PP nu!

Synnerligen fint PP av Timret och satan så de hittar varandra men Lassi tar skotten: han har varit fantastisk idag. Lassiklass. En vanlig vakt och det kunde stått 2-5.

9 min spelade. Utvisning på Luleå och den är minst sagt tveksam!

Kom igen, bra box igen?

Sven.Savage: ok ja ju vi fattar. Behöver inte upprepa dig 10 ggr n

Och så blir det. 2-0 till Luleå.

Situationsrummet begär att zebrorna kollar repriser.

Verkar sjukt, varför då? Jonas hindrar vakten med klubba?

Knappast, Det SKA vara mål!

Nej, vårt PP fick inte alls till det. Beroende på ett starkt och aggressivt BP av Timret.

Och efter tre minuter ett j-a skitmål för Luleå fram till 2-0. Det är fjärdefemman som slå¨r till_ Einar Wolf passar in till Jonas, som inte får tag på pucken, men Micke Renbergs systerson DG är vaken och smäller in pucken.

Sven.Savage: Ja, spetskompetens ni fått in där.

innekillenskomp: Ja, han är duktig på det.

Bromé fälls I starten av andra. Luleås "super-PP lyckas inte bra första minuten. Kom igen nu!

Sven.Savage: Starkt av Brulé att stå upp i första perioden iallafall. Framsteg

roger_sundsvall: Håller i stort sett med.

vonDöbeln: Nja, där tänker vi olika.

1-0 till Luleå efter första perioden där 1-1 bättre skulle ha speglat spel och chanser. Speciellt under första halvan av perioden var Timret mycket starka, men glädjande nog kom Luleå ut allt bättre under andra halvan och trevligt att se att linorna nu levererar modigt och väl fungerande hög press, som avslöjar Timrets försvar som tappade puck många gånger till Luleås fina forwards.

Nu hoppas vi att Luleå tar över spelet än mer i andra perioden. Släpp inte fram Timret att köra timmerhockey i andra, för då kan vi förlora matchen snabbt,