Luleå HF

116656 inlägg · 887 ämnen

Corey Hirsch

377838 · » Till forumet


Sv: Corey Hirsch
Liam Devlin: Nu hoppas vi att Hirsch spikar igen kassen ikväll...
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Liam Devlin: Vaja con diaz, öl och lulehockey? Så får man in vilken tolkning man vill?
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Larionov: Hmm, jag tror du har något där. Rätt många lulesupportrar håller på hammarby när det gäller sprakboll, så steget är inte långt.

Förr om åren brukade, speciellt off-season, på officiella Forum diskutera Saker och Ting och i samband med dessa samtalen definierade vi De Tre Ämnena, vilka befanns vara inte vin kvinnor och sång, men väl öl, kvinnor och luleå hockey.

Om nu Björnarna kan tas som symbol för Lulehockey, så blir väl de icke rakade renarna kvinnor? Fast nu får jag väl Kicks och Suz på mig? Det visar sig.

Naturliga kvinnor, öl och lulehockey?

Rätt OK, tycker jag.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Liam Devlin: Är en ny devis född? "Björnar, bärs och rakade renar"? Eller, som vill skulle sagt; Björnar, bärs å oakade oenar"
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Liam Devlin:
så klart jag är, en rutinerad man i sina bästa år.

jösses vad jobbigt det kommer att vara i morgonkväll*suck*

Har en känsla av att Suzanne kommer mailbomba mig med hånande kommentarer,,,fast jag visste vad som var på lut,,,kvalserien here we come...
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Frisco: Behövs ingen ansökan, det blir ändå alltid god stämning i COOPacabana, speciellt i morgon när vi får glädjen möta jägerparet. Ojojoj, vilket röjröjröj.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Chief: Ja, säkert. Men troligen inte av något innanför, utan utanför isen.

läste just willyson som skulle ta med sig en rakad ren och ställa den utanför isen för att lules spelare skulle bli pilska och förvirrade. Willyson har en elak och sjuklig fantasi. Allt snackat om att vi lulebor skulle tända på rakade renar är bara påhitt och helt ogrundat utan några som helst bevis för det hela. Det vet väl alla att det är orakade som är sexigast.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Chief: Stämningsansökan är väl redan skriven?
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Liam Devlin: Tror du det kan bli tal om en ny frimärksserie till och med? ;)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
matsby: Du är klok och kompetent, matsby, det har jag alltid sagt. Men en sådan utklassning blir det nog inte. Det stannar nog vid 11-2.

Just nu låter det som att vi kan ställa upp fyra fina kedjor och tre bra backpar i morgon, för första gången sedan oktober, i stort skett. Skuggan och petter Nilsson är naturligtvis fortfarande borta, men övriga 3-4-5 spelare vi saknat vid matchdags saknas nu också, fast på skadelistan.

I morgon blir det ett Luleå som kommer att orka även sista perioden. Ett orkande, och revaschsuget Lulehockey, en kombination man lärt sig frukta senaste tjugo åren i elitserien. Och i morgon är det er tur att få samka svenskt stål. Corey. . .kommer att tycka att han kom lindrigt undan i OS. Jämfört med hallaballon det handlar om i morgon. . .*krossa*
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Liam Devlin:
Klart ni vinner,,,,lätt...
inte nog med att vi har Hirsch i målet, nu skall ju Jäger och Hansson bilda backpar igen.

Rimligtvis så vinner ni överlägset,,,tippar på två siffrigt nu
när alla korten ligger på bordet

Älsklingarna 12
Gläfsarna 2
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
matsby: Hmm...förra gången gick jag i fällan. När jag sökte dämpa förväntningarna genom att tävla med matsby i syfte att förklara hur omöjlig matchen skulle bli för eget lag, då gick det som det gick: ni vann med uddamålet.

Troligen är ni mer rutinerade när det gäller att skriva ned det egna lagets förutsättningar. Den här gången går jag inte i fällan, utan handlar tvärtom!

Javisst vinner vi, hur lätt som helst. Troligen ställer ni sållet hirsch i mål för att inte kapanen skall tappa självförtroendet, efter den kross det blir fråga om i morgon. Ni har säkert hört att vi tappade tre pinnar hemma mot pölsan i torsdags, och vet att vi är ruggit revanschsugna nu. Det blir tre säkra pinnar för älsklingarna. Helt klart och enklet!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
matsby: Bara att instämma med föregående skrivare. Finns väl inte mycket att orda om inför den här viktiga matchen för fulingarna. Dom har säkert redan bestämt sig för att krossa Timrå. Ska man förlora så är det här helt rätt match att göra det i. Vi får ändå snabb revansch på torsdag mot skitlaget från Ö-vik.

//Grattis till segern.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
willysson: vänta dig en skadal då.... :)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
matsby: allt mindre än tre är ju skandal tycker jag... Hoppas att det snurrar friskt däruppe, för det sägs att de har problem med ventilationen i coop Arena...:)
Kram alla!!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
zigge:
Helt ok,,det innebär ju att vi får med oss åtminstonde en poäng hem ;-)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Albert Hall: Gör ett frimärke av han ... igen.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Albert Hall:
Tragiskt bara att man inte får se debuten.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
matsby:

Kul på ett sätt. Fast han lär ju spika igen på ren inspiration...
Kommentera

Corey Hirsch
Skall stå mot er i morgon...

Grattis till tre säkra poäng fulingar.
Kommentera

377838 · »