Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Lule-Brynäs!

671044 · » Till forumet


Sv: Lule-Brynäs!
Som synes tappade jag greppet om matchen långt innan sista och det åttånde målet plingade in. Stod väl i kassakön med kundvagnen på sniskan..

Sv: Luleå-Frölunda
"Salcin: fatta vad denna målorgie betyder för min hushållsekonomi. Är uppe i över 700 pix nu på Adlibris (och då har jag enbart valt pocketböcker). Hur mycket tid av matchen finns kvar? räcker målen kanske nu? Tjiisus Maria. Jag lär bli ruinerad...
Karoliina 2006-01-21 16:29 "

Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Albert Hall: nu blir jag tvärosäker om vilken matcher adlibris stod för musiken och jag för noterna...*måste pinna till arkivet o kolla*. Notan vet jag. Den kom igår.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
65selander: Jag trodde nog också att vi skulle slåss runt slutspelsstrecket och till sist hamna sjua. Precis som det varit de senaste åren. Säsongen började ju i den stilen också, två raka hemmaförluster på de två första matcherna.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Albert Hall: ang pengarna så tänkte jag mer på att det är ett guldläge för ett företag nu att gå in och göra en punktinsats bara för att få en jädrans massa godwill.

Har skrivit det förut att LHF har gjort det bra eftersom det primära måste ju ha varit slutspelsplatsen, fast många även jag trodde ni skulle slåss i nedre regionerna
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
65selander:

Barteckos starka sida är annars inte målskyttet, snarare är det han minst starka sida. Nej, en bländande teknik, skridskoåkning och speluppfattning är hans kännemärke. Dessutom så imponeras man över hans lagarbete, han är lika ofta längst bak som längst fram.

Jag har följt LHF i hur många år som helst och han är den bäste som spelat i klubben. Bättre än alla dom som är upphängda högst upp i denna gästbok. Bättre än Kucera och Nieminen. Synd att han nog inte spelar så värst många matcher till i Lule. Han plats är nog NHL även om hans spelstil inte gör sig riktigt lika bra där.

Det är mycket möjligt att LHF får behålla honom över hela sitt slutspel. Om vi åker i kvarten vill säga. Annars tycker jag inte ens man ska försöka, det rör sig om för mycket stålar.

Om man ska stå på knä med mössan i hand och be till sponsorer så ska man göra det i nödläge, till exempel när föreningens elitserieexistens hotas, inte inför ett sånt här lyxproblem.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Albert Hall: målet Bartecko gjorde i OT var riktigt snyggt.

Ni får väl hoppas att MAX går in och sponsrar LHF med pengarna som krävs för att behålla honom under slutspelet ;-)

Ang DIF så är det inte så mycket utav dom på TV längre...
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Matchen var väl annars inte så mycket att hänga i julgranen. Inte ens i den numera utkastade. Lule gjorde väl en hygglig avslutning på matchen och borde nog ha avgjort då.

Jag har sett Brynäs i fyra matcher den här säsongen och det var faktiskt stor skillnad. Tajt spel i mittzon och stort självförtroende. Fast särskilt mycket riktiga chanser hade man inte. Korhonen hade en av sina dagar med flyt.

Annars konstatrera jag på länkarna här bredvid att rikspressen äntligen börjat förstå hur bra Lubos Bartecko är. Märkligt vad länge det tagit, om killen hade lirat i Djurgården så hade det garanterat inte tagit lika lång tid.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Karoliina:

7-2? Du har alltså till sist blivit indoktrinerat att vi bara slog Frölunda med 7-2. Jag har sett ett flertal källor som påstår det. Av någon anledning så verkar de flesta ha glömt Fredrik Hynnings läckra 8-2 puck. Jag trodde inte att du var så lätt att missleda.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Pessimisten: Jag hade någon form av magiskt knep ett tag när jag jobbade i Umäää. Det var helt gratis också. Har för mig att om jag skrev *griiiina*, "snääääälla, gör mål för fan", eller något liknande i kombination med att jag rabblade hela svordomssortimentet vid motståndarmål så vann LHF. Jag måste testa det nästa match. Har utökat svordomssortimentet med ett antal finska svordomar som känns betydligt mer kraftfulla än de svenska, så de borde hjälpa oss än bättre.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Kickan: Beställde en bunt böcker på adlibris idag, inte hjälpte det inte...
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Karoliina: Att slippa mista en poäng mot Pölsan skulle ha varit värt betydligt mer än räkningen, faktiskt. Hade jag vetat att Adlibris var magiskt skulle jag ha panikbeställt halva deras sortiment under matchen bara för att rädda hem alla tre poäng till Luleå. Just Pölsan har jag jävligt svårt att vilja dela med mig av poängen till - de har orsakat oss så mycket ont att jag gärna skulle ha sett dem låååångt ner i träsket.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Kickan: livet är en aaning moloket för en Lulesupporter varandes. Själv ska jag just pynta in för Adlibrisfakturan, den från tiden för matchen vi vann 7-2. Då tycktes det som en lysande idé att flytta en bok till köpkorgen och genast blev det mål. Nu är notan framför mig. För 9 böcker vara 4 kanske går att läsa.

Och inga nya spelare i sikte. Och bullbak har jag börjat att hata.

Gonatt.

Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Kickan: Jodå, men vår kvot av underpresterande backar är redan fylld. Annars hade han nog kommit, bara de hade hunnit trycka upp lite fler vykort...
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Paddan: Jag förstod att du skulle försöka. Vad hände? Nöjde sig inte Wilde med ditt studiemedel som månadslön?
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Portello: Tydligen så gick det alltså inte att köpa loss Martin Wilde från Hershey Bears...
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Portello: Är det en besparing till att fixa en förlänging med Bartecko så ok då känns det rätt - annars inte.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Portello: Ser inte vitsen med att spara in till nästa säsong, bara från TV-avtalet ökar budgeten med 5 miljoner nästa år.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Salcin:Kanske det är så att dom inte hittade det dom sökte efter eller helt enkelt sparar pengarna till nästa säsong?
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Newplayer:
Kass domare, kass match, inget nyförvärv - inte mycket att glädjas åt idag.

Känns som att Luleå kastar bort den lilla chans som fanns att gå långt i årets slutspel med denna fullständiga passivitet, vart tog pengarna vägen man sparade in på Orszagh's lön samt de 30% man fick tillbaka då han drog.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Paddan: Gör man inte mål 5 mot 3 i nästan 4min så är det katastrof. Sög verkligen.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Bolivar: Kollar man på statistiken så verkar det för er del vara mer akut med träning på spel i boxplay, för ni ligger ju trots allt tvåa i elitserien i PP-statistiken.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Skönt med 2 poäng i alla fall. Uppehållet måste innehålla PP-träning VARJE dag.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!

Gör mål nu: PP Jaaaaa Måååål Jaaaaaaaa!

Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Bolivar: två långa fem mot tre missade. Det är sådana matcher man förlorar med ett skitmål bakåt i typ femtonde minuten av tredje.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Äntligen kom Luleås första mål. 1-1 nu.
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
Lule saknar två av sina hårdast arbetende forwards ikväll, Emil Lundberg och Ragge Karlsson. Fast den här säsongen ska vi verkligen inte klaga över skador, länge sen vi varit så förskonade. Sen finns det ju liknande spelartyper att sätta in.

Intervju med Boorken:
www.kuriren.nu/GEN_Utmatning_Ettan.asp?ArticleID=1091362&CategoryID=2765&ArticleOutputTemplateID=125&ArticleStateID=2&ParentID=

Kloka åsikter om värvningshysterin: www.kuriren.nu/GEN_Utmatning.asp?CategoryID=2765&ArticleID=1091361&ArticleOutputTemplateID=125&ArticleStateID=2
Kommentera

Sv: Lule-Brynäs!
illyang: vinner luleå så kanske det är en ny streak på G

losar de så är det en 2 matcher losing streak.
Kommentera

Lule-Brynäs!
Så är det snart dax för match i Delfinen igen, den här gången kommer Brynäs på besök.Bif verkar ha en uppgående formkurva och vårat Lule måste vara skärpta. Senast mot HV verkade det som att dom tog många onödiga utvisningar och det är inte bra! BIF är bra i powerplay! Men som obotlig optimist tror jag på vinst, 4-2 ÅÅH LULEÅ.....
Kommentera

671044 · »