Forum

« · 2735830 · »

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Rödluvan: Du kan fan inte gnälla på Niederbach ikväll, han gör en väldigt solid insats och bör haft iaf minst 1 mål på kontot!

Fundera ist vad Olofsson och Aagaard sysslar med för dom är knappt närvarande!

NuMo: 29,6% av skotten på mål går in, då har man tur. Inget lag kan hålla det över tid, det händer inte

Framnäs: malmö äger pucken men kommer knappt till farliga lägen. Vi gör det helt okej trots allt!

Greenwolper: Bra att någon för heder åt Västernorrland ikväll iallafall! Det blåser inte bara i träa idag i Karlstad, det är full storm i Timrås försvar!

SPOODI:

Såklart. Du har rätt.. Men jag ser inte riktigt turen.

Modo gör det otroligt bra när vi får chansen. Ser inte turen där.

Malmö har i den här matchen en oförmåga, trots att de har chansen. Det är å andra sidan MoDo som spelar tafatt och glömmer bort hur man gjorde i första perioden där man tog för sig.

Man får chansen och man tar den, vilket i det här fallet bara visar på kompetens, inte tur. (enligt min mening) Hade man skjutit skott som gick en meter över, träffade hjälmen på en spelare och skridskon på en annan så att en styrdes i mål. Ja, då hade det varit tur.

Törna: Dags att ösa beröm! Malmö går all-in då man inte har så mycket att förlora, och gör det faktiskt bra. Vi får det svårt att orka hålla uppe något spel, MEN tar i alla fall inga utvisningar under den jobbiga perioden. Inga övriga tecken på frustration över att stå i försvarsställning. Det är när man jobbar så och har smartnessen med sig som man belönas, och nu stack vi upp och satte två snabba istället för att spela med fyra man. Bra MoDo, hela laget!