Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Smrek

699721 · » Till forumet


Sv: Smrek
Nja, Smrek står högt på tränarnas önskelista så sportsligt och socialt finns inga hinder. Lönebudget vet jag inte var den ligger. Intressant fråga om det ekonomiska resultatet. Själv är jag lite orolig över ett halvklent bokslut. En liten vinst är väl att vänta man knappast samma siffror som förra året.
Kommentera

Sv: Smrek
En väldigt viktig fråga beträffande Smrek är ju vad han kostar. Han bör ha varit en av de dyrare spelarna och vill säkerligen sparka upp lönen. Om Luleå ger sig in i leken och trissat upp insatserna ser jag gärna att man släpper iväg han och köper en ny =)
Kommentera

Sv: Smrek
peo m:
Det kan ju finnas skäl förutom de rent spelmässiga, skäl som vi inte känner till, till att MIK inte verkar brinna för Smrek.
MIKs styrka är ju att sätta ihop ett lag som är större en de enskilda delarna, ett lag där alla spelarna kämpar i sextio minuter.
Det är möjligt - nu spekulerar jag bara - att Smrek kanske faller ur ramen lite där? Även om jag som åskådare inte har sett några sådana tendenser.
Kommentera

Sv: Smrek
peo m: Kan nyckeln finnas i Moras ekonomiska resultat för i år? Hur stort eget kapital har man, och hur stor lönebudget?
Kommentera

Sv: Smrek
Vad man kunde läsa mellan raderna i tidningarna så är inte Mora speciellt heta på Smrek. Varför inte kan man ju undra? Ett och annat blindpass hör till hans negativa sidor men överlag är han absolut något man ska försöka behålla!

Mora IK är en arbetsgivare. En arbetsgivare blir glad om dom anställda är glada för då jobbar dom bra. Att räva i förhandlingar och spela ointresserad för att eventuellt få ner lönekraven bygger ju inget förtroende. Snart har vi kärntruppen kontrakterad (om dom inte får kontraktsförslag som är att likna vid förolämpningar, då drar dom också) men vi måste ha kvar topparna också. Eric J? Peter S?
Kommentera

Sv: Smrek
Dalmas1: Enligt artikel i dagens MT så verkar det inte som om Mora vill ha kvar Smrek.
Kommentera

Sv: Smrek
wap.hockeysnack.com
Kickan: Tycker det vore kul för om SAIK gick upp så kanske ni och även Nodos f-n vågar lämna kommunen. Har nog sett hockey i dom flesta hallarna i ES. Dessutom så har man röjt runt med grillorna på Gärdet, Bodens samt i Sveg:-))
Kommentera

Sv: Smrek
Dalmas1: Fast Skrbek räknas väl inte ändå? Han var ju luling innan han blev moring och hade dessutom en fotbollsspelande flickvän i Luleå. Hade LHF vågat satsa på en skade- och avstängningsbenägen samt mycket dyr Skrbek den säsong han försvann till er hade han aldrig försvunnit till er.

Resten är jag ledsen för har drabbat just er. Alla LHF-supportrar skäms eftersom vi älskar er.
Kommentera

Sv: Smrek
foscos:
Jaa, Luleå har ju inte fyllt årets Mora-kvot än så en till ska de nog ha. Simons hittar säkert någon ny konsonant-lirare till nästa säsong i så fall.
Kommentera

Smrek
Är på väg bort, hade vart en stor förlust en av våra bästa backar i år! Hoppas vi får ha kvar han
Kommentera

699721 · »