Forum

« · 879905 · »

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: Stanley Cup
Luongo gör någon rörelse med plockhandsken precis innan målet, ungefär som att han vill påkalla domarens uppmärksamhet på en misstänkt Ducksutvisning på Rob Niedermayer. Möjligen också att pucken ändrade riktning på Sami Salo.

Målet gjordes tydligen av Scott Niedermayer, utan assist. Hann inte se det själv då jag var fullt upptagen av att käka en kycklingbaguette.

kärran: Jahapp, och där blev Sedinarna och Nazzy just nu spellediga i ett par månader.

Ja då är det paus igen, nu blir det en tekopp i väntan på 5:e.
Näslund fick en hel del beröm, skulle sitta fint om han gjorde ett mål nu. Han borde göra en "Svarten-grej".

kärran: Då var det dags att förbereda sig för den andra övertidsperioden. Känns och ser ut som att Ducks är de som styr händelseutvecklingen, men de har ännu inte lyckats hitta rätt kombination för att låsa upp Luongos målvaktsspel. Skottstatistiken i första förlängningsperioden 14-4 till Ducks.

Det låter som att Sedinarna missar en del puckar, kan det ha att göra med att de är orkeslösa efter magsjukan de har haft. Inget skämt direkt, man vet ju hur man brukar känna sig efter den sjukan.
Se länk

Nervöst i OT-matchen, kanske Öhlund kan avgöra.

Paddan:
Han kanske ha fått magsjuka :-), men byter de igen?
Rolig hockey som det sägs.

"Must have been some major equipment error"

Massivt tryck mot Canucks mål i mer än en och en halv minut. Sabourin hann rädda fem skott innan han nu ersätts av Luongo som tar plats i målet igen.

kärran: Märkligt, Luongo dyker inte upp till förlängningen utan Dany Sabourin får ställa sig istället.

OT i nattens match, man kanske kan gå till sängs och ta en tupplur. Skulle vara bra om de avgjorde direkt i 4:e per., skulle Canucks vinna behöver de nog all tid att återhämta sig inför nästa match och jag bör åka till jobbet 8.15.

Läser just nu ÖA, tänk att det var bara Svarten ( av spelarna) som mötte upp i Arenan när jippot med Fylking dök upp. Det var ju frukosttid så jag förstår alla som inte var där. Tänk att en skämtare som Fylking får så mycket uppmärksamhet, passande present till honom var en haklapp och MODOnapp.

Tydligen en otroligt bra match av Roberto Luongo, Ducks bombarderade honom i de två första perioderna då det var 39-13 i skott. Skottstatistiken efter 60 spelade minuter är 47-21.

kärran: ...and we are going to have overtime for the second straight game in this series"

Fruktansvärt jobbet med reklamavbrott nu.

Just nu blev det 1-1 till Canucks, match igen.

kärran: ...och där kvitterade Canucks fjärdelina. Alex Burrows gjorde målet, assist från Brandon Reid och Josh Green. Underbart byte av denna lina som till slut resulterade i ett Canucksmål.

kärran: "They´re from a little town in Sweden called Ornskoldsvik, so is Sammy Pahlsson..."

Lyssnar just nu på NHL-radio och det är efter 2 per. underläge med ett mål för Canucks, Påhlsson gjorde målet för Ducks.
Ser inte lovande ut, även om Linden och Näslund får beröm för att de kämpar hårt. Det kan vara bara 20 min kvar innan Sedinarna mfl får semester.

Flera stjärnor som tills i år fått leva med stämpeln 'som sämst i slutspel' har nu brytit sin förbannelse. Tänker främst på Affe och Thornton, men även Datsyuk och Turco.

Portello: Och Matt Schneider vinner matchen åt Detroit i OT. 2-2 i matcher.

Robert Lang kvitterar till 2-2 med ca 30 sekunder kvar av matchen och tar matchen till sudden death.Blir en spännande fjärde period.