NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Amonte tradad...

238386 · » Till forumet


Sv: Amonte tradad...
Da Beezer: Jag lyssnade på matchen mellan Phoenix o Colorado i natt o då talade dom med Amonte. Då sa han att han ville vara kvar men han ansåg att det inte var någon idé nu när ledningen inte ville ha honom. Sen tycker han säkert att det är en bra klubb han har kommit till som har möjligheten att ta Stanley Cup.
Kommentera

Sv: Amonte tradad...
Stofelius: Amonte ville inte vara kvar i Phoenix. Om han ville hade han kunnat stanna eftersom han hade en no-trade klausul. Nu accepterade han en flytt till Philadelphia eftersom det ger honom en bättre chans att vinna Stanley Cup.

Han gör sin debut på torsdag mot Carolina. Dessutom ser det ut som att LeClair då kommer att göra comeback. Gagne och Williams kan dock komma att missa slutspelet.
Kommentera

Amonte tradad...
Amonte tradad till Philly mot Guillaume Lefebvre o 2 st framtida drafts. Kan bli bra på lång sikt men nu känns det lite dystert... Han har ju inte varit bra i år men jag hade ändå velat se honom minst en säsong till o sett om han fortfarande kan göra poäng. Han ville vara kvar i Phoenix men dom ville väl se mer i protokollet från hans klubba... jäjä så är det...
Kommentera

238386 · »