NHL

14647 inlägg · 804 ämnen

Bergfors i NHL

638019 · » Till forumet


Sv: Bergfors i NHL
El Maco: Häftigt. Bergfors är inte 19år. Han är född 87. alltså 18 år.ung kille. Sen i tälje så var han ju bara 17 och det var NHL-lockout.
Kommentera

Sv: Bergfors i NHL
Hansjonsson: Han har redan gjort en match med Devils om än inte i serien. Jag såg honom i en preseasonmatch mot Rangers. Då var han riktigt, riktigt bra, det var väl då han säkrade kontraktet. Jag blev osäker om det var samme Bergfors eller om det fanns nån gammal svenskättling från Minnesota som var med i Devils, han såg verkligen inte ut som en svensk nittonåring som nyss knappt fick speltid med Tälje.
Kommentera

Bergfors i NHL
HC,S blogg!!

Bergfors missar JVM
Det blir, inte helt oväntat, mest troligt inget JVM för Nicklas Bergfors.
Enligt Sportbladet har inte New Jersey gett klartecken för spel, och Torgny Bendelin räknar därmed inte med att få med honom till turneringen.
Chansen till spel för Bergfors finnas fortfarande, men den är inte jättestor.

Därmed försvinner förmodligen också Sveriges chanser till stordåd. Med Bergfors i laget hade man i bästa fall kunnt konkurrera om en finalplats. Turneringen känns relativt öppen. Sverige har bra bredd på kullarna 86-87, men man har förstås inte råd att avvara en såpass kraftig spets som Bergfors.

På anfallssidan är det Nicklas Bergfors och Bäckström som är de viktigaste offensiva kuggarna, spelare som inte kan ersättas av andra tillgängliga spelare.


Så vad tror ni. Kommer Bergfors få spela nån match med New Jersey Devils den här säsongen ?????
Kommentera

638019 · »