NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Canal+

« · 110412 Till forumet


Canal+
Hoppas Canal+ gjort sig av med Kristian Andersson till säsongen. Han går bra att lyssna på när han refererar fotboll men när det gäller NHL är han för intresserad av statistik och kan rabbla i timtal.

Desstom är att som händer i NHL det bästa som finns, inget negativt. Ofta har man varit vaken till 2 bara för att stänga av tv:n när man hör hans stämma.

Ranking:
1. Lasse Granqvist
2. Niklas Holmgren
3. Anders Fredriksson
4. Arne Hegerfors (etta på elitserielistan däremot)
5. Kristian Andersson
Kommentera

Sv: Canal+
Världsklass:

Är Niklas Wikegård så kass som kommentator? Tycker att han är helt ok faktiskt. men jag håller med dig ang Lasse Granqvist där har man nån som är etusiastisk när han kommenterar hockey.

Mötte Lasse dagen efter att han kommenterat sin första match i C+ han var jätteorolig för att folk skulle tyckt att han var värdelös för att kommenterade matchen precis som om han satt i radio.
Kommentera

Sv: Canal+
Världsklass: Hehe så du hackar ner på honom? njae så kass är han väl ändå inte han håller ju i alla fall igång till skillnad från sömnpillren då arne o ankan ska hålla låda i elitserien. bara massa ovesäntligt dravel om gamla VM o annat crap, men det är väl det enda Ankan kan iofs. Arne funkar han kommenterar bra iaf men sätt honom med en annan bisittare för allt i världen.

Personliga favoriten är Niklas Holmgren men jag måste sägaatt Anders Fredriksson har blivit bättre och bättre med åren. I början var han ju inte direkt nån höjdare omvi säger så. inte på NHL i alla fall
Kommentera

Sv: Canal+
Niklas Holmgren är det han som nästan alltid kommenterar NHL? Tycker han är bra. Den stackarn är alltid ensam på nattmatcherna medans Ankan nu de två senaste åren har klivit in på Söndagsmatcherna som alltid är sämre (tidiga matcher I usa). Där sitter ankan och klagar på stjärnorna för att sedan tvärt vända på sina åsikter då de gör mål eller ligger bakom ett. Speciellt Jagr är ankans hack-kyckling nummer ett. Främst ifjol då Washington sög. Det spelade ingen roll att Jagr var inblandad i det mesta dom skapade (trots att han hade en "dålig" säsong). Han kanske har missat att Jagr var bäst i världen 97-00. Just det ja! Då såg inte ankan på NHL. ;)
Kommentera

Sv: Canal+
Själv så blir jag utan Canal+ denna säsong :(
Men å andra sidan har jag nu fast uppkoppling så det blir nog en hel del internetradio (med amerikanska kommentatorer tack och lov).
Kommentera

Sv: Canal+
Deas: Hur blir man utan Canal +? Det går väl att få vart man än bor i landet, eller?
Kommentera

Sv: Canal+
Da Beezer: Inga malare?
Kommentera

Sv: Canal+
Da Beezer:

Man flyttar iväg och blir fattig student *peka på Deas* :)
Kommentera

Sv: Canal+
Vader: Jag är också fattig student, men har ändå råd med Canal +. Men det hela handlar så klart om värderingar. Själv så tycker jag att fotbollen, NHL- och Elitseriehockeyn på C+ är värd de få hundringar det kostar varje månad...

Rådbjer: Vad är en malare?
Kommentera

Sv: Canal+
Deas: Ja hur ska du kunna klara dig utan Canal+ nu när du inte kan snylta på pappas digital-TV box??? :)

www.nhl.com är ju åtminstone ett litet substitut, men är det gott nog för en finsmakare som dig? Nu kan du ju inte se Lemieuxs fina "mackor" på bladet till Kraft (eller nån annan i Pittsburgh...Daigle kanske??? *flin*). Eller gör dom sig lika bra i radio? Passningarna alltså...och målen också för den delen.
Kommentera

Sv: Canal+
Da Beezer: Riksdaler, då! :))
Kommentera

Sv: Canal+
rådbjer: Aha, då förstår jag. Malare måste vara något ord som används i landets södra delar. :-)
Kommentera

Sv: Canal+
Klart att Daigle kommer dominera :P

Nä jag tycker faktiskt om att lyssna via nhl.com. Bra kommentatorer, framförallt är de riktigt insatta. Plus att nu när jag pluggar språk så ska jag läsa, höra och skriva så mycket Engelska som möjligt.
Kommentera

Sv: Canal+
Deas: Nu är iofs inte "amerikansk-hockeykommentator-engelska" helt idealiskt för att träna upp skolengelskan, men det är alltid nåt!! =)
Kommentera

Sv: Canal+
Det värsta är ju när dom säger att "colorado anfaller from left to right"....... jaha?
Kommentera

Sv: Canal+
Amerikanska/Engelska är valfritt...man pratar vad man vill. Och jag vet inte riktigt vad du menar med skolengelska?

Men men...nu är vi verkligen ute och cyklar =)
Kommentera

Sv: Canal+
Deas: Ja självklart, jag pratar bra mycket hellre amerikansk engelska... Det vara bara det att amerikanska hockey kommentator brukar ha en tendens att hoppa över vartannat ord ungefär.. Det blir inte direkt något språk, mera ett sätt att förmedla bilderna!
Kommentera

« · 110412