NHL

14663 inlägg · 804 ämnen

Canal+

206371 · » Till forumet


Sv: Canal+
Vader: Jo det kan jag ju tänka mig att fler som vill se svensklag. Men det finns ju även folk som håller på lag som inte har några svenska spelare, o då tackar jag ju bara för det när dom väl visar en sån match för en gångs skull.
Kommentera

Sv: Canal+
Stofelius: Sant, men jag skulle tippa att bra många fler vill se tex. Colorado, Toronto, Detroit där flera kända svenskar spelar istället för tex ditt Phoenix här i Sverige eller vad tror du?
Sen menade jag att om jag vill se en match där inte mitt favoritlag spelar så väljer jag hellre att se kanske Dallas - Detroit istället för Nashville - Atlanta. Men det kanske bara är jag?
Kommentera

Sv: Canal+
Vader: Men dom har ju visat mycket Avs dom sista åren det kan du ju inte säga emot. Däremot har dom inte visat Phoenix på typ 2 år, då har man rätt att gnälla!! Men nu ska dom ju visa EN match med dom den 2:e mars så det är jag glad för. O sen måste dom inte visa topplag jämt....alla håller inte på lag som vinner Stanley Cup varannat år....
Kommentera

Sv: Canal+
Kärran: Ok, fortfarande dåligt dock. Det är lite störande för man går ju och väntar flera månader på matchen åsså byter dom till nån skitmatch. Hur många ggr har dom visat Avs hittills den här säsongen, 2 ggr kanske? Alldeles för lite iaf, dom visar ofta en massa skitlag som är helt ointressanta. Helst vill man ju ha ett lag med en bra eller iaf hyffsad svensk eller ett lag med nån eller några riktigt bra spelare, typ topplag.
Kommentera

Sv: Canal+
Vader:
Jag skickade ett mail till canal + och beskrev hur besviken jag och flera med mig vart när de tog bort Nyårsdagens match. Efter flera veckor fick jag svar att de beklagar det, men de kan inget göra för det är TV-bolaget i USA som de köper från som bestämmer.
Kommentera

Sv: Canal+
Kärran: Åh herregud det är så man måste ringa och klaga nästan. Det blir den tredje Colorado matchen på ganska kort tid som byts bort. Skandal! Det är ett av dom få lagen jag skulle stanna uppe en natt för att se.
Kommentera

Canal+
Canal+ beklagar att de måste ändra matchutbudet.
De kommer att ändra på söndagar en del matcher i feb. och mars.
Naturligtvis så blir en Coloradomatch drabbad (23 feb) den byts bort.
Nu får man hoppas att Zap-matchen den 8 feb. inte trollas bort.
Kommentera

206371 · »