NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Colorado förlorade

355522 · » Till forumet


Sv: Colorado förlorade
Poffa: Men det är inte bara de svenska drakarna som skrivit detta utan även mer trovärdiga källor som Denver Post och liknande.
Kommentera

Sv: Colorado förlorade
kärran:

Om allting känndes bra nu sedan han gått på is igen så trodde Peter att han skulle kunna vara med i "omstarten" efter jul. Åtminstonde om man skall tro på vad kvällsdrakarna har skrivit.

Tyvärr är det samma kvällsdrakar som hävdade att Forsberg skulle operera sig, något som Kent Forsberg bestämt förnekat. Det roliga? Kvällsdrakarna hävdar att de fått uppgifterna från just Kent.
Kommentera

Colorado förlorade
Påhlssons lag vann med ett mål. Deras målvakt gjorde tydligen en bra match, blev utsedd till 1:a stjärnan. Giguere kanske hittat tillbaka till slutspelsformen. Colorado drog på sig en massa utvisningar, Foote hade 10+4 min, Blake2+2 och Morris2+2, samt två spelare till med var sin 2:a Dessa spelare gör sig bättre dom också på isen än i båset. Skottsatistiken var 38-30 till Colorado. Foppa åker med laget när de är på bortaresor, men man kan undra när han blir så hel att det är lämpligt att han spelar.
Man kan hoppas det blir den 28 dec då canal+ sänder matchen.
Då blir det att se hockey och sedan åka direkt till Ö-vik för att kliva på bussen (6.30) till S-holm som går till Globen där MODO möter DIF.
Kommentera

355522 · »