NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Cuban, Marino bid for Pens

« · 727589 Till forumet


Cuban, Marino bid for Pens
Vad som började som ett rykte på forum/radio i USA verkar nu bekräftas!

MAKE MY DAY GUYS! Låt det här vara sant!

Cuban är redan ökänd ägare i NBA för att skälla ut domare och lägga sig i alla matcher. Personligen skiter jag fullständigt i det om laget stannar i Pittsburgh! Och som någon poängterade på www.letsgopens.com's forum så är det svårare att ta sig in på isen än in på planen under en basketmatch :D

Kom igen nu! Ingen kan neka dem till det här. De har pengar, kommer ursprungligen från Pittsburgh och är villiga att spela vidare i Mellon Arena tills en ny arena är klar!

please please please
Kommentera


Sv: Cuban, Marino bid for Pens
Murstein i Amerikansk radio tidigare idag:

Murstein - "I'm in Dallas right now. This is the closest I've been to Houston in 15 years. I have no interest in moving the team there. I have no interest in moving the team to any of these other cities that have been talked about. I have no interest in moving the team out of Pittsburgh."

Och nu har han slagit sig ihop med Cuban och Marino som inte direkt vänder på varje krona, och dessutom har lokal förankring till Pittsburgh :)
Kommentera

Sv: Cuban, Marino bid for Pens
Det verkar stå mellan Murstein (tillsammans med Cuban och Marino) och en herre vid namn Fingold.

Som det verkar bjuder de förstnämnda strax under Fingold men hoppas att de ändå lyckas eftersom de behåller laget i stan och kan vänta på ny arena. Kanske därför de gör sån PR-grej av det nu med Marino som skyltdocka? För att lägga press på Mario och de andra att sälja till just dem, att de annars skulle bli "the bad guys" som såg till att laget flyttade. För om Fingold köper flyttar han dem till Kansas om jag föståt det hela rätt.

Jag är försiktigt optimistisk. Mario och övriga ägare vill nog helst behålla laget i Pittsburgh, men fakta är att de inte har någon skyldighet att göra så. De ser väl i första hand rent affärsmässigt på det hela.
Kommentera

Sv: Cuban, Marino bid for Pens
Heh, gammal tråd.

Sen dess har tidigare nämnda Fingold varit nära att köpa klubben, och han lovade till slut att försöka behålla laget i Pittsburgh.

Nu är en herre vid namn Balsillie närmast att knyta ihop säcken och köpa klubben, och han vill flytta dem :/

Får laget spellicensen är de dock kvar, för då fiansierar Isle of Capri en ny arena. Blir inte det av hänger det på den halvluddiga "plan b'.

Jag är inte så optimistisk längre :/
Kommentera


Sv: Cuban, Marino bid for Pens
Nu rapporterar Eklund (hockeybuzz.com) att Balsillie slagit sig ihop med Murstein (och då också Cuban och Marino) och att de planerar att köpa laget ihop. Detta börjar bli bissart :P Ge oss ett besked bara nån gång så man slipper våndas mera!

Eklund har iof jämnt fel, men det brukar gälla trader. Det här är ju något annat. Jag hoppas det är sant då Murstein verkligen vill behålla laget i Pittsburgh. Men varför skulle då Balsillie slå sig ihop med honom om han vill flytta dem till Hamilton?

En flytt till Hamilton känns dock inte så trolig då Detroit, Buffalo och Toronto alla ligger väldigt nära.

Jaja, den som lever får sen.

Bissett19: Fel tråd? :)

Det är inget oväntat, vi visste ju att ryssarna skulle stämma/grina/skrika. Enligt IIHF's generalsekreterare som varit i kontakt med Tretiak och andra ryssar så gällde ju uppsägning med två veckors varsel även idrottsmän. Ryssarna ska ändra den lagen efter årrskiftet nu.

Det de sägeer nu är att det kryphålet inte gäller idrottsmän, vilket helt går emot det Tretiak och andra ryssar själv medgett. Och varför ändra lagen om det inte var så att den regeln gällde idrottsmän?
Kommentera

Sv: Cuban, Marino bid for Pens
Deas: Eklund... Pssshhh... Skärp dig. ;) Har karln någonsin haft rätt om något?
Kommentera

Sv: Cuban, Marino bid for Pens
Hawerchuk: Läs en gång till.

"Eklund har iof jämnt fel, men det brukar gälla trader. Det här är ju något annat."
Kommentera

« · 727589