NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Devils sparkar Robinson

« · 50572 Till forumet


Devils sparkar Robinson
Läser precis att New Jersey Devils tagit det drastiska beslutet och sparkat sin coach Larry Robinson, en coach jag har stor respekt för. Kevin Constantine är ny coach.

Assisterade coacherna Slava Fetisov and Jay Leach fick också sparken, men båda kommer bli erbjudna nya jobb i organisationen.

Skall bli intressant att se om Devils vaknar till nu.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Jo, Larry Robinson bra men laget har gått kräftgång o är väl tom knappt att de tar sig till slutspel... De var väl tvingat att agera...

Larry Robinson vore väl nåt för Sundsvall Hockey nu när de är utan tränare...:)
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Jimmy: Jo visst behövde de en förändring men att sparka en tränare som vann Stanley Cup första året och gick till final andra året är lite väl drastiskt. Speciellt när man som Managern Lou Lamoriello säger att "det är spelarnas fel" att han fick sparken. Varför inte trada någon/några spelare istället då?

Sundsvall behöver en namnkunnig tränare till nästa säsong. Robinson vore inte fel. :-)

Gone: Återgå du till att snacka med dina uteliggare om du inte har något konstruktivt att komma med.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Det skall vara Sundsvall Hockey istället för ES, för Sundsvall har ju profiler, spelare som kan göra mål, spelar med bättre regler och ja vad det nu var. Låter lite som om du är avundsjuk på Timrå som är i ES. Jag bor själv i Sundsvall men är MODO:it så jag vet hur mycket avundsjuka och hat det finns mellan klubbarna.

Håller dock med dig om att det är dåligt att sparka Robinson. Han har tillfört NJD enormt med självförtroende och kunnande.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
poffa: Du har inte tänkt på att jag kan stå ut med Sundsvall Hockey för att jag är uppväxt med dem och för att det är det stora laget i mitt hjärta..?
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Men du tål inte Elitserien? Hur skulle det bli om Sundsvall då gick upp och spelade i ES? Älska Sundsvall men hata serien de spelar i?
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
poffa: Svensk hockey går knappt att titta på längre. Det är i princip bara hakningar, höga klubbor, fasthållningar, slashingar och det finns inga profiler. Hockeyn är rent ut sagt riktigt dålig och tråkig. Sundsvall Hockey har jag följt ända sen jag var tre år gammal och det är det stora laget i mitt hjärta. Jag kommer alltid att följa dem med ett enormt intresse oavsett vilken division de spelar i, och oavsett om de spelar rolig eller tråkig hockey. Förstår du nu?

Nu skall dock också påpekas att NHL's utveckling på senare år är oroveckande, med ökande fasthållningar och dylikt. Just därför är det fruktansvärt för sporten att den avskydde Garry Bettman nyligen förlängde sitt kontrakt med många år. Hans försök att få bort fighting ur sporten kan bli kostsamt.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Jag förstår fullständigt, jag har samma känslor för MODO som du har för Sundsvall men jag håller inte med dig i ditt resonemang.

Visst finns det profiler i svenska ES fortfarande. Liv, Zäta och Ekman bara för att nämna några...

Fasthållningarna, hakningarna och så vidare har inte ökat, det har bara blivit mera belyst. Luleå, Malmö, AIK och Frölunda spelar fortfarande samma typ av ryggsäckshockey som förut. Den stora skillnaden är att de skridskoskickliga lagen som Djurgården, MODO, Timrå och HV 71 har frångått den stilen och börjat spela mera. På så sätt syns de "fula" händelserna tydligare.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
poffa: Liv, Zetterberg och Ekman är väl i princip de enda riktiga profilerna som finns.

Flyers-Pens har precis börjat. Ingen Dopita för Flyers och ingen Lemieux, Lang och Straka för Pens. Bör bli vinst för Flyers, men med Boucher i målet kan man aldrig veta. Hedberg vilar för Pens.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Jodå, det blev vinst för Flyers till slut, men det satt hårt inne trots massivt spelövertag. Alexei Kovalev gjorde 2-1 i den tredje perioden och resultatet stod sig tills det var 18 sekunder kvar. Då kvitterade Keith Primeau sedan Kovalev kostat sitt lag en poäng med nonchalant spel. I overtime avgjorde sedan Marty Murray.

Recchi assisterade till 1-0 och den assisten gjorde honom till NHL's 50:e bästa poängplockare genom tiderna. Roenick fick en stående ovation sedan han fått assist på målet för sitt 1000:e poäng, men assisten togs sedan tillbaka och Roenick står kvar på 999 poäng.

Imorron väntar bortamatch mot svårspelade Senators.

I Toronto har Sundin, Renberg och Höglund två poäng var, med nästan en period kvar att spela.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Flyers hade tur mot pittsburgh, satan oxå.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Boråsindian: Det beror på hur man definerar tur. Flyers hade ett stort spel- och chansmässigt övertag i hela matchen och borde avgjort tidigt under ordinarie matchtid. Nu tog de istället en välförtjänt vinst i overtime.
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Hejsan!!

Ville bara skriva och säga att jag ären riktig inbiten NHL fanatiker, och att jag håller på Edmonton Oilers sedan jag var 7 år och spelade hockey själv! Gretzky Messier Robitaiile och Kurri B.la...

Hoppas dock att Flyers kan vinna eftersom Edmonton inte gör det..
De har haft otur i många slutspel!!!!

Tipsar dig om sveriges bästa hejarklacks hemsida...

www.superstars.nu

// Mattias
Kommentera

Sv: Devils sparkar Robinson
Måste bara säga att jag blev ruggigt glad när jag fick se att det var någon mer än mig i detta avlånga land som dyrkar oljekrigarna borta i nordamerika. Jag har hållit på oilers i 15 år ungefär.
Kommentera

« · 50572