NHL

14663 inlägg · 804 ämnen

Dick Tärnström

« · 160344 Till forumet


Dick Tärnström
F-n vad skoj för Tärnström att det har gått så bra för honom...Fyra poäng förra matchen och trots det så förlorade laget..Han är grym Tärnström...
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
heart: OK att Tärnström är en bra back. men man måste även ha i åtanke att lagets backbesättning är tunn och han därför får mycket speltid. Dessutom spelar han med en viss Mario Lemieux och har på så sätt fått många andrahands assist.

Men visst, Tärnström är inte bedrövlig eller usel pånågot sätt men sätt honom i ett lag med bättre etablerade backar och han skulle inte producera i närheten av vad han gör just nu. Han bör skatta sig lycklig över att vara i den situation han är för tillfället. Bara möjligheten att få vara i samma lag som en av de bästa hockeyspelarna genom alla tider vore skälnog bara det att vara nöjd.

Nu ska inte sägas att han bara får poäng från Lemieux. Han toppade rookie-back ligan i poäng förra året med sina 19 poäng under tiden i NY Islanders.
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Efter nattens match så är det inte särskilt svårt att förstå att Tärnström gjort så mycket poäng. Börjar ju bli Foppaklass på honom. :-) Tärnströms assist på Penguins första mål i natt var skrämmande illa. Den som gav honom den assisten borde direkt bli fråntagen sitt uppdrag.

I övrigt så har jag ingen vidare respekt för Penuins. Deras målvakts- och försvarsspel håller inte måttet.

Kovalev var bedrövlig i natt. Gjorde ju nästan mer skada än nytta. Lemieux gjorde inte mycket men noterades ändå för två assist.
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Da Beezer: Kovalev har varit dålig en längre period nu. Var inte Aubin riktigt bra inatt? Det har jag hört överallt förutom här...

Jag såg inte matchen men Lemieux hade ju fem skott på mål iaf.

Appropå felaktiga assist; det hände förra veckan också då kovalev fick ett som Straka skulle ha.
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Deas: Jodå, Aubin var riktigt bra i går, men han håller knappast som förstemålvakt. Hedberg är inte heller en målvakt för ett lag som vill nå långt i ett slutspel.
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Da Beezer: Nä det är klart. Sist han stod i ett slutspel så var han enligt många bäst av alla målvakter. Hitills i år har han 2.91 i GAA och 90.1 som räddningsprocent i ett lag som har ett kasst försvar. De har ett hyfsat backpar och de är skadade båda två nu...

Så han suger nog...

Czechmanek däremot var ju verkligen dominant sist han stod i ett slutspel.
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Deas: Det är inte så att du överskattar Johan Hedberg en aning? Försöker du dessutom få fram att Hedberg är bättre än Roman Cechmanek så är du helt ute och cyklar. Jag har aldrig någonsin hört någon nämna Hedberg som en av NHL's bästa målvakter. Men det är klart, på Penguins radio tycker de kanske att han är en av de bästa..?
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Deas: Jag antar att du var ironisk när du skrev det om Cechmanek, men han var dominant sist han stod i ett slutspel. På fyra matcher mot Ottawa släppte han enbart in sju mål. Han var fenomenal och gav sitt lag en chans att vinna i varje match.
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Da Beezer: Jag sa att sist han stod i ett slutspel ansågs han av många som den bästa målvakten, inget annat. Om du uppfattade det jag skrev annorlunda borde du kanske träna lite läsförståelse?

De gånger jag lyssnar på radio så brukar jag hoppa mellan de olika lagens kommentatorer. Det är väldigt intressant, amerikanerna kan vara lite roliga =)
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Da Beezer: Jag kan ha fel om Flyers slutspel ifjol, men var det inte chechmanek som stod sista matchen? Den var ju inte så jättelyckad...
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Da Beezer: Jag tycker i alla fall att Hedberg är bättre än Salo...Hedberg är defintivt inte bättre än Cechmanek..
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Deas: Barber ville skaka om laget så Boucher stod den sista matchen. Cechmanek de fyra första.

Robert Esche var dominant i natt mot Sharks. Bland annat så tog han två frilägen av Selänne. Sharks fick sju raka numerära överlägen men Esche höll Flyers kvar i matchen. Dessutom brände Roenick och Gagne var sitt friläge med en man mindre. LeClair reducerade i andra perioden innan Roenick kvitterade i PP i den tredje, det var Flyers första mål i PP efter 32 misslyckade försök. Flyers var sedan väldigt nära vinsten, men matchen slutade 2-2.
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
heart: Ingen har kallat Hedberg bättre än Cechmanek. Om du tror att jag sagt det är det för att Da Beezer av någon anledning fick det att låta så.

Jag och Da Beezer var av olika åsikter då det gäller Hedberg's duglighet i slutspel. Och det är vi väl fortfarande =)

PS. Sist Pittsburgh var i slutspel spelade de riktigt bra defensivt. Det visar på att Hedberg kanske skulle vara en topp målvakt även nu om han spelade i rätt lag.
Kommentera

Sv: Dick Tärnström
Da Beezer: I sina absolut bästa stunder, syftar på när man myntade smeknamnet The Moose.. Är Hedberg helt klart bland dom bästa målvakterna i ligan, till saken hör ju dock att han är så pass ojämn och gör alldeles för mycke skitmatcher..

Chechmanek är säkert den bättre målvakten, men i övrigt tycker jag att de va en ganska ointressant diskussion..
Kommentera

« · 160344