NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Fleury till San Jose?

« · 96089 Till forumet


Fleury till San Jose?
Läste att San jose bytt till sig rättigheterna till Theo Fleury från NY Rangers. En annan klubb som visat intresse var Gretzkys Phoenix. Han känner Theo mycket väl och vet vad han går för. Men det blev alltså San Jose som drog det längsta strået. Fleury går som free agent i höst och jag gissar att San Jose kommer att ge honom ett skapligt anbud som han inte tackar nej till. Känns som att San Jose vill satsa lite hårdare nu inför denna säsong, efter att ha spelat mkt bra denna säsong men inte räckt riktigt ända fram. De har drösvis med klasslirare men inte så många namnkunniga "fixstjärnor" i laget. Fleury och Selänne kanske skulle passa i samma kedja?
Kommentera

Sv: Fleury till San Jose?
samjo:
Min gissning var att San José skulle räcka hela vägen redan i år.. Nu ser det ju ut att kunna arta sig riktigt ordentligt.. De enda dom saknar är en riktigt bra offensiv back, dom har många starka defensivt, Ragnarsson, Marchment och Ratjhe tex men ingen a´la Sydor, Lidström eller Zubov tex!

Men man kan ju tänka sig en drömkedja där med tex Marleau, Fleury och Selänne.. Fan vilken fart dom skulle ha!!
Kommentera

Sv: Fleury till San Jose?
samjo: Synd att Fleury lämnar mitt kära Rangers, han är en av få som försökt! Hoppas nu att Rangers bara ser över backbesättningen, för den är bedrövlig. Bort med Lefebvre, han är slut och in med några stabila DEFENSIVA backar, offensiven behöver inte förbättras! Bättre forwards får man leta efter när det gäller offensiven. Spelare som P.Bure, E.Lindros,P.Nedved,R.Dvorak o A.Johansson!!!
Kommentera

Sv: Fleury till San Jose?
anders:
Måste peka på San Josés forwardsuppsättning nu!
Selänne, Nolan, Marleau, Sundström, Damphousse, Sturm, Ricci.. Spelare som alla utom Selänne varit inget annat än enormt underskattade i sin karriär!
Men som äntligen fått sitt erkännande genom San Josés storsatsning!!
Ja just de ja glömde ju Fleury.. =)
Kommentera

Sv: Fleury till San Jose?
KentaK: Jag håller med om att Sharks har en mycket bra forwardsuppsättning. Vinnie Damphousse nådde väl den magiska 1000 poäng för inte så länge sedan?

Det har ju varit en hel del prat om draften idag. Owen Nolan var ett första val 1990 av Quebéc Nordiques. Nolan byttes senare bort av Colorado till San Jose för Sandis Ozolinsh.

Mike Ricci gick i draften 1989 som fyra, som nummer fem gick Jaromir Jagr...Inte förrän iår 2002 fick Philadelphia återigen ett sådant högt nummer som #4, denna gång föll valet på finnen Pitkanen.
Kommentera

« · 96089