NHL

14663 inlägg · 804 ämnen

Foppas andra hattrick denna säsong!

212243 · » Till forumet


Sv: Foppas andra hattrick denna säsong!
Aben: Ja, dom visade statistik på colorados matcher med Sakic borta denna säsong, minns inte exakt vad det var men den var grymt bra iaf. Det har nog ganska mycket att göra med att Foppa får för det första spela med Hejduk som är en grym målskytt, för det andra så får han mer speltid och för det tredje kanske han känner att han måste ta mer ansvar. Han har större press på sig.
Kommentera

Sv: Foppas andra hattrick denna säsong!
Aben: Ja har också märkt det! Dom få sälja Sakic! tjäna lite lätta pengar också! Så kan dom köpa någon riktigt grym slagskämpe som kan skydda Foppa mer på planen! Han blir juh skadad så ofta, och har hört att det kan bero på att det inte riktigt funnits någon elaking i laget...såvida de inte köpt de de senaste månaderna för Colorado gjorde väl några byten för nån månad sen?!... Vi kan juh alltid hoppas på en trippel i poängligan,, Foppa Näslund och Alfredsson!
Kommentera

Sv: Foppas andra hattrick denna säsong!
Vader:
En tendens er, at han altid øser point ind når Sakic er væk...Skal man håbe at Sakic er væk resten af sæsonen????......
Kommentera

Foppas andra hattrick denna säsong!
Ja som sagt, foppa gjorde hattrick inatt, helt underbart! :) Han kunde tillomed gjort fyra, I slutet missade han målet när Flames tagit ut målvakten.

Foppa är hetast i nhl just nu skulle jag vilja påstå. Han har dominerat hur många matcher som helst nu på slutet och vunnit väldigt många mest på egen hand åt Colorado. Han är 5:a i poängligan nu, top 3 borde han kunna fixa innan säsongen är slut?
Kommentera

212243 · »