NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Klackarna!!

358648 · » Till forumet


Sv: Klackarna!!
WarhawK:

Tror avsaknaden av ståplats också är en faktor, dock inte den viktigaste. Men mycket har redan nämnts i tidigare trådar. Nu har jag bara sett två matcher LIVE så jag är väl ingen expert, men det kunde bli tryck, dock endast vid mål, nationalsången, slagsmål.. och faktiskt sista fem när Toronto pressade på för en kvittering på slutet.

Märk väl att detta var i Toronto hockeyns huvudstad hur det är i mindre hockeykunnig städer törs jag inte tänka på..
Kommentera

Sv: Klackarna!!
Poffa:

1. Jo jag håller med att priserna är skyhöga där och tror inte det stannar på 1500 om man ska ha "hyfsade" platser .

2. Detta märkte jag inget av iaf inte i MSG eller continental

3. Ja det inte att folk under en match kan sitta och skrika åt den på platsen brevid eller raden framför , men det brukar stoppa vid ropa saker till varandra .

Tillägg att i dom matcher jag varit på så var då inte publiken rädd för stödja sitt lag både med röst och klappningar . Kanske beror på hur kunnig publiken är ? men vad vet jag
Kommentera

Sv: Klackarna!!
Poffa:

Tack för ditt svar :)

Nu kan jag sova gott i natt *ler*
Kommentera

Sv: Klackarna!!
Mattias - 74:

Det finns ett antal stora skillnader...

1. Priserna på biljetterna gör att många bara kan gå någon gång per år. En tvåbarnsfamilj som går på hockey och skall sitta hyffsat får slanta upp runt 1500:- bara för biljetter. Sedan tillkommer all mat och dryck (vilket brukar bli en hel del för amerikanerna). Detta gör att man ser det hela som en utflykt och därför gör det mesta av den genom att umgås samtidigt som man ser på hockeyn.

2. Amerikanarna är världsmästare på att göra show av allting. En hockeymatch där borta är inget annat än en jättestor karnevaldag med allt vad det innebär.

3. Eftersom man inte kan se alla matcher, inte är lika intresserade eller har en annan favoritsport (amerikansk fotboll, basket eller baseball) så har man inte den där vi-känslan med laget som många europeiska supportrar har. Här hemma i Svedala är det sällan man ser en Djurgårdare och en AIK:are gå sida vid sida i Globen, med respektive lags matchtröja på sig och småsnacka. Sånt är vardagsmat där borta.



Dessutom är amerikanerna över lag rätt så ointresserade av att skrika sig hesa på matcherna (vilket är lite konstigt då de med nöje gör det annars) och skriker alltså sällan om de inte blir tillsagda...
Kommentera

Klackarna!!
När man ser på Nhl så märker man att det inte är några hejartklackar på matcherna som det finns i de europeiska ligorna!!

Varför är det så?

Nån som kan förklara det!!

Vill klubbarna ha det så eller?
Kommentera

358648 · »