NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Montreal

88276 · » Till forumet


Sv: Montreal
samjo:
Colorado vann i natt och Foppa gjorde 2 ass. Roy hade också ett ass. Roy kan hjälpa eller sänka laget, han är den i laget som har det största ansvaret för att de skall fixa det. Målvakterna är ju alltid viktiga, men han får inte hitta på några "utflykter" som ger baklängesmål.

Mitt tips står sig ännu Colorado tar det med 4-2.

Kung Foppa håller ännu, man måste imponeras av hans starka återkomst.
Kommentera

Sv: Montreal
Kul med årets säsong i NHL är att de flesta gamla klassikerna har spelat bra, och tagit sig ovanligt långt..
Islanders och Boston gick kanon i grundserien, medans andra klassiker som Montreal och Toronto gjort det bra i slutspelet.. Kul med tanke på att publiken som Fubu05 skrev är som tokigast just i de städer där hockeyn varit längst...
Kommentera

Sv: Montreal
Fubu05: Ja man slutar aldrig imponeras över Montreal. Få hade räknat med dem i år. Speciellt inte när de var tvugna att möta Boston första omgången. Men jag har varnat för dem sedan det blev klart att Koivu var tillbaka. Sedan så kan Theodore själv vinna matcher åt dem. Han är fantastiskt bra! Publiken vädrar såklart en succé och kommer göra allt för att bära fram laget till stordåd. Det kan räcka till konferensfinal tror jag. Där väntar nog Ottawa som också imponerat stort hittills. Bucklan hamnar dock med största säkerhet hos något av de västra lagen (Detroit, Colorado, San José). Allt annat vore en smärre sensation.
Kommentera

Montreal
Man måste bara beröma deras publik dom står coh skriker och hejar på Montreal alla är som tokiga där. Tycker det är väldigt kul att dom har tagit sig så här långt i slutspelet.
Kommentera

88276 · »