NHL

14671 inlägg · 804 ämnen

NHL

136087 · » Till forumet


Sv: NHL
As Kasparaitis strode toward him near center ice, Lemieux braced himself, lowered his right shoulder and leveled his former teammate. And, before the roar from the crowd of 14,813 had a chance to fade, Lemieux dashed for the net, accepted a pass from Morozov in the slot and buried a one-timer.


Hyfsat underbart! Nu ska jag ladda hem målen
Kommentera

Sv: NHL
Inatt gick allt helt perfekt för Pittsburgh. Efter en 0-6 förlust vann de nu med 6-0 istället. Pittsburgh vågade för en gångs skull bänka Hasse Johnsson och Janne Laukkanen. Dick Tärnströms premiär blev en dunder succé med 1+2 och +4. Pittsburgh's förstakedja bestod av Kovalev-Lemieux-Morozov och de var ju ganska hyfsade. Om de spelar ihop fortsättnigsvis kommer de konkurrera om titeln ligans bästa kedja. Aubin spelade för en gångs skull bra och ledningen fattade att Lacouture ska spela.
Rangers spelade utan Lindros och Bure men jag känner mig ändå betydligt mer optimistisk inför Pittsburg's säsong än innan matchen.
Kommentera

Sv: NHL
samjo: Sant, men med 7-spelarvarianten är det också mycket lättare att hålla koll på dom spelare man har. Jag tycker den nya är bra.

Jag funderar dock på att lägga av med det här av samma anledning som jag inte gör nåt Dream Team. Anledningen är att jag sitter och blir "glad" av att Jagr gjort 2 poäng hittils i nattens match, något som jag ALDRIG skulle glädjas av om jag inte hade honom i mitt lag! Känns fel att sitta och hoppas att konkurrenterna ska göra mål...
Kommentera

Sv: NHL
Deas & Vader: 7-spelarvarianten gör det än mer viktigare att välja "rätt" spelare. Lite tråkigt att man bara får ha en center. Man måste liksom välja mellan Foppa och Sudden, det går ju inte att ha båda. Om man inte väljer någon av dem som "extra attacker" förstås. Men då krävs det att man har rätt mycket kosing.
Kommentera

Sv: NHL
Jag har kommit tvåa två år irad, efter samjo båda gångerna ;)
Men det känns mer öppet nu med 7 spelarsversionen och speciellt med tanke på hur många vi är.
Kommentera

Sv: NHL
samjo:

Haha, om tror du att jag ska sitta och ge dig tips till TSN så tror du fel! :) Du är ju en av dom värsta konkurrenterna till ligaseger ju! :)
Kommentera

Sv: NHL
Deas: Belfour äger! Har planscher över han i hela mitt rum ;)
Kommentera

Sv: NHL
Ganska kul lista på ESPN Page 2 "What´s hot´n´not for NHL 2002-03".
Kommentera

Sv: NHL
Straka skadade sig på Hedbergs klubba (igen) tidigare idag på träning. Han blödde kraftigt i ansiktet men det är inget allvarligt.

Straka har troligen satt rekord i antal skador under en relativt kort period nu ;)
Kommentera

Sv: NHL
Pittsburgh inleder starkt med 0-6 hemma mot Toronto.

Det enda positiva jag kan hitta är att de vinner skotten med 32-25 och faktiskt skapar en hel del framåt. Lemieux hade 5 skott på mål och Kovalev 9(!). Pittsburgh's första kedja var +/- 0 om det nu är någon tröst. Just det ja, Straka kan vara tillbaka om bara en månad.

Belfour var skitbra och torontos nya förstakedja dominerade.
Kommentera

Sv: NHL
Pittsburgh är inte dåliga nu. Belfour har varit skitbra.
Kommentera

Sv: NHL
Deas: Daigle får gärna göra poäng. Jag har honom i TSN Fantasy Hockey. Fast nu orkar jag inte vara vaken längre. Det hade varit intressantare om Avs spelat. Godnatt. Jag tror Pittsburgh förlorar. Vi får se imorrn...
Kommentera

Sv: NHL
Deas: Pens vänder....det är lugnt. Det låter dock som att de har svårt att hitta rätt lines. Men har man lirare som #66 och #27 ilaget så kan allt hända
Kommentera

Sv: NHL
Pittsburgh har haft tre chanser och lemieux är inblandade i alla
Kommentera

Sv: NHL
Jag har inte påståt att de ska slå ett lag som hade 100 poäng.

Men Daigle kan fortfarande vända matchen.

All Daigle. All the time.
Kommentera

Sv: NHL
Deas: Jadu, hur går det för Pittsburgh? ... *harkel*

2-0 till Toronto nu efter bara några minuter :)
Sudden inblandad i bägge.
Kommentera

Sv: NHL
Lemieux och Sundin intervju nu innan matchstart
Kommentera

Sv: NHL
wolfclaw: That's the spirit!

Jag har precis diskat och tagut ut soporna. Nedsläpp om 5 minuter nu. Det är hockeynight på #nhlbar på irc-net

"It's a good day for hockey"
Kommentera

Sv: NHL
dr-nix: nhl.com sänder alla matcher på radio över internet gratis...... Själv skall jag lyssna till hur Penguins skall leka med Leafs...
Kommentera

NHL
hur följer jag bäst Detroits matcher online?!?
Kommentera

136087 · »