NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

NHL-magasin

116717 · » Till forumet


Sv: NHL-magasin
Marchment: OK. lite väl dyr tycker jag nästan. jag håller mig i 100-150 kronors klassen högst. inga bra rekommendationer i den klassen?
Kommentera

Sv: NHL-magasin
Kärran: Var prenumerant tidigare och tyckte säsongguiderna var suveräna när man bara hade text-tv att följa nhl på annars...
Kanske borde inhandla den och se om den är sig lik
Kommentera

Sv: NHL-magasin
Borgenvik:
Den bästa säsongs guiden är ju helt klart:
Official guide & record book som jag lär inhandla för 11:e året i rad
Där står ju allt man vill veta och den brukar komma ut i oktober/november och ligger väl på strax under 300 spänn och köpes enklast hos bokus...

Pro Hockeys stavfel och sakfel har man ju tröttnat på sen något år tillbaka...
Kommentera

Sv: NHL-magasin
Kärran: Schyst. måste ta o köpa in den då kanske. Brukar ju vara helt ok dom där säsongsguiderna. även om jag föredrar den officiella guiden från NHL men men den är ju inte helt lätt att få tag i här hemma.

The Sporting News har iofs en schyst säsongsguide men det finns även bättre att få tag i. Kommer inte ihåg namnen på dom just nu men kolla bara med närmsta tidningsaffär så lär ni hitta vad ni vill ha. är även sugen på Lindey's Pro's säsongsguide till NBA men den får väl vänta lite innan den kommer hit antar jag.

Vilken är enligt dig den bästa säsongsguiden till NHL?
Kommentera

Sv: NHL-magasin
Världsklass:
Nej, och jag tycker inte alltid att tidningen är värt pengarna. Men just nr 9 var fylligt. Det går ju att köpa lösnummer.
I våras kunde man köpa en video för 99:- om Colorado ( fjolårets slutspel ), detta om man köpte tre nummer av tidningen. Videon var bra och rolig att ha, men visst vart jag lite "lurad" att även köpa tidningarna som inte var allt för innehållsrik, i mitt tycke.
Kommentera

Sv: NHL-magasin
Kärran: Jobbar du på Pro Hockey?
Kommentera

NHL-magasin
PRO Hockey senaste nummer, nr 9 är ett mycket innehållsrikt ex.
Foppa är på utsidan och inne i tidningen är det en fyllig artikel om Peter. Dessutom så har alla NHL-lag ett uppslag med lineup och en massa fakta. Även säsongsguide för 2002-03.
Kommentera

116717 · »