NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Peter Forsberg

761579 · » Till forumet


Sv: Peter Forsberg
mattias - 74:

Jupp, såg den i tisdags, gillar korta, roliga reklamfilmer..

Alldeles för lite sånt i Sverige..
Kommentera


Sv: Peter Forsberg
Icing-Ove:

Bra val! ;-)
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Forsberg blir ny kapten i Flyers....
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
mattias - 74: Ja? Det var nog en 2 veckor sen ungefär de skrev om det första gången :) Det som gör att han kan bli spelklar tills dess är framförallt att han inte behövde operera den vänstra.
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Deas:

Foppas operation lyckad, kanske spelar redan i oktober !!
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Hmm, iof har väl de offensiva tacklingarna knappast varit det som låg bakom fotproblemen :)
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Gidde: Jag valde att inte länka eftersom i princip varenda hockeysida på hela nätet skriver om det ;) Men Aftonbladets är väl ett bra val men tydliga bilder och allt.

Ja, Lemieux och Jagr har snarare använt sin storlek för att ta sig fram och ta tacklingar på ett bra sätt. Och Gretzky, ja, han fick väl inte så värst många tacklingar :) Då ska det väl tilläggas att han var bra på att undvika dem också, visst var det många som försökte.

Forsberg's offensiva tacklingar uppskattas av publiken men frågan är hur mycket det gynnar hans spel eller om det ger något värdefullt resultat?
Kommentera

Sv: Peter Forsberg
Deas: Jag kan bara instämma!!!

Otroligt synd att han nästan aldrig är helt skadefri, men å andra sidan så har han sig själv att skylla lite, eftersom han aldrig tvekar att gå in i närkamper.

Kolla på Jagr, han har under hela sin karriär knappast tacklats lika mycket som Foppa gör under en match, och samma sak gäller Gretzky och Lemioux.

Jag drar dit länken till artikeln du förmodligen syftade till också ;-)

www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,823738,00.html
Kommentera

Peter Forsberg
Jag upplever detta som något positivt. Detta kan kanske vara det stora, nödvändiga ingreppet som en gång för alla fixar hans fotproblem?

Hans problem med fötterna, samt ljumskbesvären dessa resulterat i har verkligen varit märkbara. Framförallt i Elitserien, där han de få matcher han var ohämmad dominerade totalt, men i de flesta matcher inte kunde åka på det sätt han vill. Måste vara oerhört jobbigt att spela så, inte bara sett till den fysiska smärtan utan även frustrationen över att inte kunna visa sin fulla kapacitet.

Jag ser redan en frisk Foppa göra en triumferande comeback nästa år. Jag tror han avslutar säsongen med storspel i Stanley Cup och sedan spelar vidare 3-4 år till på hög nivå.

Att han överhuvudtaget bestämt sig för detta ingrepp säger allt om hans passion för ishockeyn.
Kommentera

761579 · »