NHL

14655 inlägg · 804 ämnen

Pisk på gång

397013 · » Till forumet


Sv: Pisk på gång
Spud:

hehe ja färgen orange är väl inte den vackraste, men när alla knappt 20 000 har den så ser det grymt ut.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
YaQoP: De kör ju med det där, men ack så fult det är. Orange är en äckligt ful färg.

Fast det är em cool grejj, ren otur att Flyers har en så ful orange färg bara.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Vilka fruktansvärt fina bilder på publikhavet i Wachovia Center center inatt.
HELT oranget!

Mycket snyggt.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Dragan 2k:

Äntligen är matchjäveln slut. Philly vinner och de gör det rättvist. Men jag tror att det kommer bli Tampa som tar det här till slut. Sjunde och avgörande matchen spelas natten mellan lördag och söndag. Skall man orka med den är det väl lika bra man går och lägger sig nu.

[bild]elouai.com/images/yahoo/a24.gif[/bild]
Kommentera

Sv: Pisk på gång
scim: Inte kastar du in handduken väl? Klockan är ju bara kvart över fyra.:-)
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Poffa: Sicken jäkla tur att man håller sig vaken. Det här är en kanonmatch. Sicken spänning, sicken dramatik. EXTAS!!
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Poffa:

Hoppades innerligt på ett avgörande innan full tid, jag orkar nämligen inte med någon förlängning, godnatt! ;)
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Dream Team:

Tänk att man aldrig skall få sova. Matchen till förlängning efter sen kvittering av Keith Primeau. Assist av Mattias Timander.

En riktigt, riktigt bra match är det dessutom.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Poffa: På radion anser man att Philadelphia varit det lag i matchserien som visat tendenser att vara slitna. Nu är det Tampas radiosändning jag lyssnar på, så det är ju säkert lite färgat, men man ansåg att Philly visat dom tendenserna redan i mitten av första perioden..? Nyckeln till att kunna utnyttja detta skulle vara lite längre anfall från Tampas sida.

2-2!!! Snabbt mål av Tampa igen!!!
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Dream Team:

Var inte en fumble av Esche utan tyske backen Seidelberg (spelar sin andra match i slutspelet) tappar pucken på offensiv blå och det blir två mot en.

Skottet är ett snärtigt handledskott av Lecavalier.

Vad det gäller tröjorna är det tydligen så att alla har fått en tröja inför matchen. 95 % har valt att ta på sig den vilket skapar en mäktig inramning.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Dragan 2k: För mig som får hålla till godo med radiosändningen (för övrigt helt eminent!) så lät det på kommentatorerna som det var en "fumble" av Esche i Philadelphiakassen vid 0-1..??

Låter otroligt mäktigt med ett Wachovia Center klätt i orange!!

1-1!!!
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Fin start av Tampa. Efter drygt en och en halv minut och PANG!.

Förresten, snygg inramning. Är 80% avpubliken klädda i orangt? Kul
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Dream Team: Vem minns inte när han kom till NHL och NY Islanders som den gängliga giganten. Han har byggt på med muskler och är ofta mycket mycket bra i sitt backspel. Sedan får man ta en fight då och då. Karln är megastark. Det roligaste jag sett från NHL beträffande Chara är en dust han hade med lilla Theo Fleury. Med en hand bara han tryckte ner honom hur enkelt som helst när Theo började med sitt sedvanliga snack.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Poffa: Chara är ju faktiskt väldigt rörlig, trots att han måste släpa runt på sin bastanta kroppshydda. Det finns ju betydligt mindre killar som kan bevisa vad orörlighet innebär..
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Dragan 2k:

Nä, det är riktiga köttklumpar som åker omkring i de små rinkarna på andra sidan stora vattnet.

Snittvikten i NHL den här säsongen är 204,1 pounds eller 92,6 Kg. Tyngst är/var Washington med 212 pounds i snitt, vilket motsvarar ungefär 96 Kg.

Som jämförelse:

Peter Forsberg 93 Kg
Mats Sundin 105 Kg
Mattias Timander 104 Kg
Joe Sakic 86 Kg

Tyngst i NHL den här säsongen var inte helt oväntat Zdeno Chara med sina otroliga 118 Kg. Karln är ju längst också med 205 cm.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Poffa: Så här visade det sig att viktfördelningen är: Tampa Bay har en genomsnittlig matchvikt på 94.11 kilo per spelare. Småttingarna i Philly har en genomsnittlig matchvikt på 93.88 så de är rätt jämna.

Helt otroligt vilka stora spelare vi pratar om. Tänk dig att gå ut på isen om du heter Brian Rafalski, Magnus Johansson eller liknande och veta att varje spelare som finns där ute är väger över 90 kilo.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Dragan 2k:

Det stämmer nog. Snittvikten i Philly lär nog inte vara speciellt mycket lägre. Det är två tunga och tuffa lag som möts i den här conferencefinalen.
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Poffa: Själv försökte jag se den matchen men somnade i soffan vid kvarti i tre och vaknade vid halv sju varav jag flyttade in till sovrummet och forsatte drömma vidare om herravälde.

Sov ut idag för att vara pigg nog att se på denna match. Tror som du på en höjdarmatch.

Förresten sa kommentatorn vid förra matchen mellan dessa två lag att Tampa hade en genomsnittlig matchvikt på 95 kilo. Hörde man fel eller stämmer detta tro?
Kommentera

Sv: Pisk på gång
Dragan 2k:

Matchen i natt kan bli en riktig höjdare med tanke på lagen och vad som står på spel. Undertecknad orkade inte sitta uppe och se Calgary ge San José respass igår natt men kommer utan tvekan sitta uppe och se den här matchen.
Kommentera

Pisk på gång
Gott. NU är det bara en timme kvar tills vi ska njuta av underhållningen på Canal Plus. Tampa ska in och dominera och piska sönder småttingarna i Philadelphia.
Kommentera

397013 · »