NHL

14663 inlägg · 804 ämnen

Poängligan.

190049 · » Till forumet


Sv: Poängligan.
I länktipset får vi svar på tal av Loob angående Näslunds kvalitéer. Som jag mycket riktigt gissade innan så skulle han bara bli glad om Näslund gjorde 50 mål eller mer denna säsong. Trots att det innebär att han blir av med sitt rekord. Eller blir av och blir av. Loob har gjort 50 mål i NHL och det kommer för alltid att stå i historieböckerna. Oavsett om Näslund skulle göra 53 st denna säsong.
Kommentera

Sv: Poängligan.
samjo: Iochför sig tror jag inte målvaktsutrustningen har ändrats så mycket sedans Loobs tid, men de spelar sannerligen bättre hockeyspelare där nu.. Men klart vi får hoppas Näslund tar 50 mål denna säsongen, kommer han nog göra med stor marginal tror jag, iaf om han fortsätter så som han har lirat de senaste veckorna! Hoppas Foppa också kan komma igång och slänga in lite fler puckar..
Kommentera

Sv: Poängligan.
samjo: SAnt... men även utespelarnas material har förbättrats, samt att spelsystemen har utvecklats... så jag tror att det tar ut sig i längden... däremot så tror jag att spelarena är jämnare idag än de var förr... större pengar göra att NHL-lagen kan köpe fler bra spelare från fler länder... de har hela världen som upptagningsområde... till skillnad från oss i Sverige då vi inte har samma ekonomiska fördelar....

Men gör man 50 mål och är svensk, vem det än är, så tycker jag att vi alla skall känna oss stolta... även fast jag är från Kd...

tjing
Kommentera

Sv: Poängligan.
svanru: Är det inte lite väl själviskt att önska att inte Näslund ska göra 50 mål bara för att Loob ska få behålla det rekordet för sig själv? Jag tror nog t.o.m. Loob skulle glädjas och gratulera Näslund ifall det skulle hända. Det är ju dessutom en betydligt större bedrift att göra 50 mål i NHL idag än vad det var för 15-20 år sedan. Ta en snabb koll på målvakternas utrustning/skydd nu så ser du att det är inte mycket utrymme att sikta på för att göra mål.
Kommentera

Sv: Poängligan.
svanru: Någon gång måste väl Loob förlora sitt rekord till någon annan, så varför inte nu.
Kommentera

Sv: Poängligan.
Varför skall Näslund göra 50 mål, det är det ingen i Karlstad som önskar . Loob skall få behålla sitt härliga rekord för sig själv.
Kommentera

Sv: Poängligan.
Deas: Jaså, han har gjort lika många poäng i en och samma match förut. Tack för informationen.

Såg för övrigt att Tom Koivisto, backen som VF "värvade" harvar i farmarligan nu igen. Han var uppe och vände under jul men skickades ner på nytt. Spelskickliga små backar som Koivisto verkar ha riktigt svårt att hävda sig i NHL.

Han hade säkert dominerat statistiken i ES men i NHL går det tungt. I och för sig är väl backkonkurrensen i ST Louis hård men inte mördande.
Kommentera

Sv: Poängligan.
Dragan 2k: Han satte inte nytt personbästa, han tangerade sitt gamla rekord ;)
Kommentera

Sv: Poängligan.
Dragan 2k: Om han fortsätter i den här stilen så lär han klara över 50 mål...
Kommentera

Sv: Poängligan.
heart: jag menade Jagr och hans snack om att han led av dåligt självförtroende. Någon dag efter uttalande sätter man personligt poängrekord med mera. En Jagr i form och med självförtroende är rena mardrömmen för motståndarlagen.

Hoppas dock som de flesta andra att Näslund vinner poängligan i NHL. Den mannen är verkligen värd det. Det vore kul om en svensk äntligen skulle kunna passera 50 måls gränsen igen.
Kommentera

Sv: Poängligan.
Dragan 2k: Vilken tjeck menar du?
Kommentera

Sv: Poängligan.
Dragan 2k: Hoppas att Näslund vinner poängligan, det vore skoj!
Kommentera

Sv: Poängligan.
Deas: Han är smått otrolig denna fantastiska tjeck. Gick han inte ut i tidningen för några dagar sedan och sa att han led av dåligt självförtroende. Sedan smälla till med SJU poäng i samma match...det finns inte ord.
Kommentera

Sv: Poängligan.
HasseT: Det är väl snarare Lemieux och inte Näslund som alltid är skadedrabbad.
Kommentera

Poängligan.
Näslund är 12 poäng efter Lemieux och kommer inte gå upp i ledning om Mario börjar spelar igen redan på måndag (det pratades om att han kanske skulle spela redan igår). Å andra sidan kanske det är allvarligt, Pittsburgh har varit bra på att hymla med skaderapporter de senaste åren. Om Mario spelar på Måndag tror jag han kommer rycka ifrån igen. Både Straka och Tärnström spelar nu och de två har varit Lemieux's främsta vapendragare sen de splittrade Kovalev-Lemieux-Morozov kedjan.

Måste också nämna Jagr's natt. 3+4, +/- 5 och 7 skott på mål. Med 14 MINUTER I ISTID! Eftersom matchen var avgjord vilade han så gott som hela tredje perioden. 0.5 poäng per spelad minut :)
Kommentera

190049 · »