NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Positivt

358444 · » Till forumet


Sv: Positivt
Dragan 2k:
Båda lagen bytte ju in nya målvakter till sista per., inte så vanligt kanske.
Det var väl kanske inte bara målvakternas fel att det ramlade in mål. En del var otroliga turmål som rann in, och en del var hur snygga som helst. Det var ett högt tempo i matchen, men ändå ganska bra passningsspel.
Bara det att man kom tillbaka så starkt och kunde få 5-5.
Nästan så man tyckte synd om Rangers som kämpade så väl, men visst gjorde Sundin ett starkt jobb. Tyckte han åkte på en hel del tacklingar, men reste sig och var starkast när det skulle avgöras.

Helt klart att det är bättre med OT och fyra spelare och sedan inga straffar. Det blir mer spel och de flesta lagen försöker ju i det längsta att vinna. I ES så blir det lite avslaget i bland, man väntar in straffavgörandet.

Ser fram emot nattens match, vi får hoppas på att Foppa kan vara med.
Kommentera

Sv: Positivt
Dragan 2k:
Jo jag genomled den matchen jag med , denna var ju bättre och stark återhämtning av rangers synd det inte räckte hela vägen
Kommentera

Sv: Positivt
WarhawK: Ja. Så här i efterhand kan man konstatera att matchen var helt i publikens smak. Tränarna och målvakterna var säkert dock inte för nöjda.

Kul att Sundin fick avgöra. Sedan kan man med glädje säga att denna matchen var mkt bättre än den senaste NHL fajten man såg - New Jerseys 1-0 seger över Islanders i sudden death. Den matchen var nog kanske den tråkigaste jag sett alla sporter alla kategorier...
Kommentera

Sv: Positivt
Dragan 2k:
jaja vinner inte rangers så kan väll toronto få vinna då ;->
Kommentera

Sv: Positivt
WarhawK: Mest intresserad faktiskt av att se hur Toronto spelar ikväll och om de kan slå rekordet i antal matcher i rad utan förlust. Har för mig att de redan har tangerat rekordet och kan bli ensamt lag om att ta så många poäng i rad.

Toronto är helt otroliga. Vad är det som har hänt den föreningen? Deras metamorfos från ett alldagligt NHL gäng till topplag är remarkabelt. Och framförallt kul för Mats Sundin som man verkligen önskar att han kan pryda sin karriär med en fin liten Stanley Cup ring.
Kommentera

Sv: Positivt
Dragan 2k:
Oki då ska man hålla sig vaken och se om dommarn ställer till det som vanligt då . Dommarna hatar rangers ju
Kommentera

Sv: Positivt
WarhawK: Stämmer det på Blå är det...
Kommentera

Sv: Positivt
Dragan 2k:
PÅ canal + blå är det va ?
Kommentera

Positivt
Så såg man till sin stora glädje att + visar Rangers mot Toronto ikväll kolckan 01:00. Själv hade man tänkt att lägga sig lite tidigt ikväll...

Det lär man inte göra längre...
Kommentera

358444 · »