NHL

14663 inlägg · 804 ämnen

rokis

« · 191210 Till forumet


rokis
vem leder rookis poängliga?
Kommentera

Sv: rokis
stort aik fan:
Petr Cajanek Saint Louis Blues leder på 30 poäng
Kommentera

Sv: rokis
Frasse99: Fast Cajanek är skadad och borta 4-6 veckor nu så exempelvis Rick Nash och Tyler Arnason har chans att gå om. Såklart har även Zetterberg chansen men det verkar gå lite trögt med poängmakeriet för honom. Det bevisar att det inte är lätt att göra poäng i NHL. Fast inatt så gjorde Zäta enda målet för Detroit när de förlorade mot Chicago med 4-1.
Kommentera

Sv: rokis
samjo: det är en jäkla skillnad att gå från elitserien till nhl....men han kommer bli bra med tiden....
Kommentera

Sv: rokis
samjo: Är det ingen som tänker på Niko Kapanen i dallas? han gör hyfsat med assist,ligger på 19 poäng nu...
Kommentera

Sv: rokis
samjo: jao men tycker det går ganska bra för Zäta iaf, läste en artikel om honom på NHLs hemsida... där han fick mycket beröm, även fast han inte öser in poäng... Men han kommer som sagt nog igång med tiden rejält..
Kommentera

Sv: rokis
samjo: Man ska ju inte glömma att Zäta gör ett stort defensivt arbete i Detroit också.. Han ligger ju ofta långt upp i anfallszon och avvärjer många kontringar och är nästan alltid först hem när han spelar med tex Fedorov-Shanahan eller liknande..

Att sen sporten förstorar upp och snackar om poängmässig succé så fort han sätter dit ett pp-mål är ju en annan sak..
Kommentera

Sv: rokis
KentaK: Zäta spelar mest i kedjan med Datsyuk och Hull nuförtiden. Ingen tvekan om att han bara kommer att bli bättre och bättre i NHL. Att han inte leder poängligan för rookies klandrar jag inte honom för. Jag tror att han hade haft betydligt fler poäng om han spelat i exempelvis Columbus som Tyler Nash gör. Jag tycker inte att den som vinner poängligan automatisk är "bäst".

Ta Foppa t.ex. Okej, han har inte det bästa målsnittet i ligan eller bland svenskarna. So what? Han är fortfarande den mest komplette enligt mig. Dessutom, ALLA tränares dröm i ett slutspel. När matcherna betyder som mest, då spelar han också som bäst. Att han sedan under "transportsträckan" dit kan producera mer än en poäng i match efter match, och ligga i toppen av poängligan, för att sedan ÖKA i slutspelet, ja det gör bara honom än mer speciell. Ändå finns det folk som tycker att han inte är tillräckligt bra och att det daltas för mycket med honom i svensk press. Tja vad ska man säga? Är det nån form av projicerad avundsjuka eller? Oavsett om man gillar eller ogillar det lag som han spelar i nu eller har spelat i tidigare så måste man ju kunna uppskatta och njuta av en spelares kvaliteter på isen.
Kommentera

« · 191210