NHL

14651 inlägg · 804 ämnen

The Mighty Ducks är historia

553546 · » Till forumet


Sv: The Mighty Ducks är historia
Db_04:
Precis som jag trodde så verkar den där skribenten tagit det mesta ur luften , vill fansen ha ducks som namn så blir det så den kommande säsongen blir dom fortfarande ducks sen ska dom se till vad fansen vill , och det kommer antagligen vara behålla namnet precis som henka sa
Kommentera

Sv: The Mighty Ducks är historia
henkaaa:
Kommer säkert mer efter presskonferensen den 20:e
Kommentera

Sv: The Mighty Ducks är historia
Db_04:

Jag har inte hört nånting som stödjer den där artikeln. Killen på svenska fans verkar ju inte ta stöd av nåt citat eller hänvisar till någon annan artikel heller. Jag har försökt leta runt efter liknande info, men hittar inget annat än just faktumet att Anaheim är sålda. Finns väl egentligen ingen anledning till att de skulle byta logga eller ens namn på laget. Det är ju knappast Disney som äger namnrättigheterna längre då de sålt laget. Och varför ska man ändra en logga och ett namn som sålt så mycket souvenirer tidigare??

Slutligen är det ju ganska underligt att inte Anaheims officiella hemsida nämner en sån här pass "viktig" sak. Där står endast att klubben är såld!
Kommentera

The Mighty Ducks är historia
NHL-klubben Anaheim Mighty Ducks har blivit såld. Disneys klubb har ingen lång tradition men har ändå väckt sympati hos många tack vare de välkända filmerna om Mighty Ducks. Ägarna kommer att hålla kvar organisationen i Anaheim, men nytt namn och ny logotyp ska presenteras. De mäktiga ankornas tid på isen är förbi. En epok har gått i graven.
Kommentera

553546 · »