NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Vad är klockan?!

66218 · » Till forumet


Sv: Vad är klockan?!
Helt rätt att gnälla! wtg...
Skulle åxå vilja ha en klocka...
Kommentera

Sv: Vad är klockan?!
Finns inte så mycket att göra? Med den inställningen blir det inte mycket gjort. De kan till exempel ställa krav på dem de köper bilderna av. Men det är klart, är det ingen som bryr sig så bryr sig nog inte de heller. Jag tycker i alla fall att det är mer spännande om jag vet hur långt/kort det är kvar av matcherna jag kollar på, och det är C+ som får mina pengar så det är dem och inte deras leverantörer jag gnäller till.
Kommentera

Sv: Vad är klockan?!
Gone: Att det inte finns någon matchklocka i sändningarna tror jag knappast beror på Canal +. Visst kan de göra en egen klocka och sitta och stoppa manuellt vid varje avblåsning, men det är alldeles för tidskrävande plus att det hela tiden kommer bli fel. Det är helt enkelt så att bilderna de köper in inte har någon matchklocka och då finns det nog inte så mycket att göra...
Kommentera

Vad är klockan?!
Helt sjukt irriterande att C+ envisas med att inte ha något matchur i bilden under nhl-matcherna. Spänningen i matchen är kraftigt relaterad till vad tiden är nämligen, men det kanse inte de tycker?
Kommentera

66218 · »