NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Vancouver

« · 82133 Till forumet


Vancouver
Vancouver vann även den andra matchen mot Detroit på bortaplan med 5-2.Niklas Lidström gjorde ett mål och en assist och Marcus Näslund gjorde ett mål.

Även Carolina leder med 2-0 i matcher över New Jersey.

I natt vann Carolina över New Jersey med 2-1.
Kommentera

Sv: Vancouver
Nike89: Måste säga att jag är djupt imponerad av Canucks. Inte trodde jag att de skulle vinna två raka matcher i Joe Louis Arena av alla ställen. Men än är det inte klart och jag har en känsla av att skulle Detroit vinna nästa match så tror jag "tyvärr" att det lossnar för dem. Men det vore kul om Näslund o co fick gå vidare till 2:a omgången. Och då så får vi ju isåfall Lidas, Olausson o Holmström till VM, och det är ju inte fy skam!
Kommentera

Sv: Vancouver
anders: Nej, men om nu Detroit vinner och vi får hem dom från Canucks.. är de ju en hel radda bra spelare... å man tackar ju inte nej till Näslund å gänget precis!
Kommentera

Sv: Vancouver
EmmelieB:I Detroit finns ju världens bästa back Niklas Lidström Tomas Holmström och Fredrik Olausson.Och i Vancouver finns ju Henrik Sedin Daniel Sedin och Marcus Näslund.Men jag ser helst svenskarna i Detroit men jag tror faktist att det är större chans att svenskarna i Vancouver tackar ja till VM!
Kommentera

Sv: Vancouver
Nike89:
Nu ska vi väl inte glömma Matthias Öhlund heller??
Kommentera

Sv: Vancouver
KentaK:Nej jag kom och tänka på det direkt efter men orkade inte skriva det!
Kommentera

Sv: Vancouver
anders & Nike89:
Hur vi än gör så kommer kanske det bra spelare till VM. Först måste dom bli tillfrågade om dom kommer dit och sen måste dom tacka ja också.
Kommentera

Sv: Vancouver
Hardy ville ju hellre ha svenskarna från Vancouver så vi får väl lite
på honom, han är ju faktiskt coach...

(Jag håller med Hardy)
Kommentera

« · 82133