1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27077 inlägg · 5185 ämnen

Bort med Jan - Peter!!!

« · 399112 Till forumet


Bort med Jan - Peter!!!
Varför envsas RBK med att ha JPP som ansvarig för spelarvärvningarna och ansvarig för elitkomiten? På grund av hans inkompetens så har nu RBK sannolikt förlorat en av allsvenskans bästa målvakter! Och vad gäller sista forwardsplatsen så finns det väl bara ett alternativ. Nämligen Wågström! Men inte heller han har JPP lyckats kontraktera! Så inse fakta mina kära supportervänner. Kicka ut JPP ur klubben och ersätt honom med någon som har kompetens, Kontakter i hockeyvärlden och inte bara jonstorp med omnejd, och framförallt med en som har social kompetens för annars lär vi få härva i den här skitserien för alltid!!!
Kommentera

Sv: Bort med Jan - Peter!!!
Jimbo: Förra säsongen var Wolle definitivt inte en av de bästa i allsvenskan. Det är två forwards platser kvar att till sätta. JPP har lyckats med konststycket att behålla mer eller mindre alla från förra säsongens trupp som var något så när bra, vilket inte har hänt i Rögle de senaste 10 åren. Som krydda på allt detta så har vi lyckats knyta till oss en av Sveriges största backtalanger, som redan beskrivs som en fullfjädrad ES back.
Sen får man ju oxå säga att JPP har ett rätt bra batteri med kompetenta personer i elitkommitten, så vad som skulle vara skillnaden om han försvann det kan jag inte riktigt se.
Kommentera

Sv: Bort med Jan - Peter!!!
Mygel: Tjena Kompis ! Man kan tycka vad man vill om denna sak eftersom ingen vet hur det hade varit utan. Det är som sagt inte så lätt att knyta till sig några "namnkunniga" lirare med de ekonomiska "lönförutsättningarna" (hör med P.Hall) som RBK ledningen förespråkar. När klubbar som Halmstad kan erbjuda mer i vissa fall... ?
Våran Wolle han kan. Inte hans fel att det blev lite snett förra säsongen, SÅ är det. Säsongen innan var han i särklass, MVP !!!
Nu tar vi detta året och ger det en chans, sen kan VI tycka.
Eller hur ?
Kommentera

« · 399112