1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27078 inlägg · 5185 ämnen

En plats kvar??

« · 392031 Till forumet


En plats kvar??
Om jag har fattat det rätt efter Albrandt blev klar, så är det bara en plats kvar i truppen, när det gäller utespelare, så det lär väl inte bli något affischnamn. När man tittar på hur dom sista 6 matcherna förra säsongen, så såg man att man var på rätt väg med truppen, så det var nog vettigt att behålla så stora delar av truppen inför säsongen 2004-05. För med facit i hand hade Mats Waltin valt att spela med vanligt system från början, så hade det förmodligen blivit en bra säsong.
Sedan är det en vakans på målvaktssidan, kommer Volle att fortsätta??,förmodligen om han gör det så blir han nog 2 dre målvakt.

Önskar alla RBK-fans en trevlig sommar.
Innefattar även dom som har retat upp sig på mig.

Hälsningar
Jan Linde
Kommentera

Sv: En plats kvar??
Thomas17Srsen: Forstar inte heller riktigt hur man har planerat. Det har ju deklarerats att det skulle varvas en back o en center till, men som det ser ut just nu sa ar det bara plats for en back till, max. Nuvarande lag:

Goalies: Fransson (Wolle)

Arla - Mr X - Petterson
Karma - Mr X

Stoffe - Carlsson - Linden
Josef - Persson

Tano - Tom - Henke
Blanck - Bya

Pelle - Bergstrom - Hall
Sjogren - Mardin

Extra: Gath

Det trista ar att spelarna i 4:e formationen antagligen kommer att fa begransat med speltid :(
Kommentera

Sv: En plats kvar??
Mygel: Här kommer den rätta raden:)

Goalies: Fransson (Wolle)

Arla - Henke - Pettersson
Karma - Josef

Starck - Mr:C - Linden
Blanck - Persson

Tano - Carlsson - Gath
Mr:B - Bya

Pelle - Bergstrom - Hall
Sjögren - Mardin

Extra: Tom
Kommentera

Sv: En plats kvar??
Nicke:
Som jag ser på det hela så fattas det en center. Jag tycker inte att MC ska spela center, dels för att han är en urusel tekare sedan så vill jag ha honom som en speedig ytterforward. Henke som 2:e center Tom som 3:e o Mr X som 1:e center.
Kommentera

Sv: En plats kvar??
Joinzzon: Oki, Carlsson kanske inte är någon supercenter:) men om vi kastar in Tom och sätter Carlsson som forward så måste vi kasta bort en annan bra ytterforward, vem av dom? Detta blir ingen lätt uppgift.
Kommentera

Sv: En plats kvar??
Nicke:
Gath.
Om man värvar en ny spelare så bör han ju höja kvalitéten o inte skaffa någon utfyllnadsspelare.
Utan att ha sett honom spela så kan inte jag se att han kan gå in i någon annan kedja än den 4:e.
Kommentera

Sv: En plats kvar??
Joinzzon: Han gjorde en hel del mål i ettan vilket kanske inte är något att höja på ögonbrynen för men han vet trots allt hur man skickar in pucken i mål. Han är ingen blixt på isen men om han nu kan göra mål så tycker jag att man ska ha råd med en sådan spelare i en bra femma.
Det är ju inte så att vi har några supermålskyttar, i rätt miljö kanske Gath kan vara det. Jag har faktiskt ingen aning men jag vill gärna att det ska vara som jag skriver:) Såg dock det lilla han presterade mot MIF och då såg man ganska tydligt att han till skillnad från många i RBK går rakt mot mål.
Kommentera

« · 392031