1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27075 inlägg · 5185 ämnen

Spelprogram

401197 · » Till forumet


Sv: Spelprogram
Mygel:
Förstår inte vad du menar? Jag har varit i Ugglehallen rätt många gånger då det gått 1,5 poliser per Röglesupporter, och då har det inte varit särskilt många batongbärare.
Röglefansen åker väl bara till bortaplan när det är Ornitologklubben som står för motståndet i en och annan träningsmatch?
Ugglehallen är f.ö. ett rätt osympatiskt ställe att vistas på.
Kommentera

Sv: Spelprogram
Hofnar: Vem vi möter i premiären är kanske inte så viktigt i nuläget för oss (positivt är att det inte kan bli Arboga i år igen). Men för det lag som ska ta emot oss ör det viktigt. Rögle på bortaplan = högrisk match vet du. Oskarshamn brukar ju ha vanan inne att stänga av hela gator o områden då Rögle med supportrar komemr på besök. Dessa saker kanske behöver en lång planering... :)
Kommentera

Sv: Spelprogram
Mygel:
Är inte säkert, men det tror jag inte.
I helgen gjordes serieindelningen klar. Sen ska väl lottning och annat ske innan det preliminära spelprogrammet går ut på remiss till klubbarna. Om ingen opponerar sig spikas det föreslagna programmet.
Vem vi möter i premiären känns för mig rätt oväsentligt 3,5 månader innan första nersläpp, men är det nyhetstorka så är det väl.
Kommentera

Sv: Spelprogram
Hofnar: Men skulle inte lottningen av vilka lag man möter två ggr hemma o borta har varit avklarad nu? Har för mig att detta gjordes i helgen under mötet. Detta hade varit intressant att se.
Kommentera

Sv: Spelprogram
Mygel:
Tror man väntar tills det definitiva programmet blir fastställt. Det som cirkulerar nu är just, preliminärt.
Kommentera

Sv: Spelprogram
aiastellan: Vad jag har förstått så möter vi Oskarshamn borta i premiären.
Kommentera

Sv: Spelprogram
Mygel: Hade varit kanon. Man jobbar ju kvällsskift varannan vecka.
Får inte missa Bajen. De andra lagen tar vi dom på allvar ?
JAG BARA SKOJADE.
Kommentera

Spelprogram
Verkar som om det preliminära spelprogrammet är klart efter som det verkar poppa up spelprogram på vissa lags hemsidor. OE har du fått en kopia av Rögle som du kan lägga ut?
Kommentera

401197 · »