Svenska Hockeyligan

7508 inlägg · 377 ämnen

Presskonferens

459534 · » Till forumet


Sv: Presskonferens
Djurgårdarn: hehe. Han har inte antytt nånting. Men om du jämför med övriga tränare i ES har han fått jävligt slätstrukna meriter, VV till es som ass, boden till kval.. sen nåt slutspel. Mer är det inte. Och försök inte komma undan med att ni djurgårdare gärna målar ut Wikegård som en vinnare!?

Du tror att wikegård känner sig generös när han överlåter presskonferenserna till garpenlöf efter bravur matcher som, 2/10 Södertälje SK borta, förlust med 4-0. 7/10 Timrå IK borta, förlust med 7-1. 20/11 Mora IK förlust med 3-0.???
Kommentera

Sv: Presskonferens
Djurgårdarn:

Tycker som du att de flesta tränare inte vågar säga vad som helst. Wikegård är ju en hetlevread herre i båset och jag tror att innerst inne de flesra lagen vill ha honom i båset.
Kommentera

Sv: Presskonferens
spud: På något sätt tror jag att Wikegård inte vill slänga ur sig något som han får svidande kritik mot senare. Däremot tycker jag som Djurgårdare att Wikegård är den ENDA tränaren i Sverige som vågar visa och säga vad han tycker! Wikegård ska sitta kvar i DIF och hur många lag är det som låter sin andra tränare gå ut i presskonferenser? Hur fegt och egositiskt är inte det?

Där utöver vill jag gärna kritisera spud som säger att Wikegård inte ska ha en sådan image eftersom han inte vunnit något...!!
Hur fan kan man säga en sån sak? Hur många gånger i en tv-intervju har Wikegård sagt något som skulle antyda att han är bäst och har vunnit allt? Han har en instinkt för att vinna!

Länge leve Wikegård och hans grabbar!!
Kommentera

Sv: Presskonferens
mattias - 74: Tror mer det handlar om att han är på så jävla dåligt humör att han slänger ut sig saker som han inte riktigt står för, eller att hans image som vinnare ska förstöras om han visar upp sig som förlorare.. För övrigt en image som han fått utan at ha vunnit nåt.
Kommentera

Sv: Presskonferens
spud:

Tror Wikegård är rädd =)
Kommentera

Presskonferens
Jag iddes inte lägga detta i dif´s gb, men är det bara jag som fått känslan av att de presskonferenser som följs efter att DIF fått storstryk inte besöks av Wikegård utan av Garpenlöf?
Kommentera

459534 · »