Forum

« · 2732779 · »

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Zäta75: Nu måste pucken sitta. Tycker vi är alldeles för snälla i offensiven. Våga gå på mål och sluta krångla till det.
Låst ämne

Villervalla: PP igen. Sätt den!
Låst ämne

söder över: In your face-som att pissa i motvind eller?
Låst ämne

Lars Lindfjomp har haft en sommarjävel på sig att skaffa listor på siffrorna spelarna har…

Medarbetarsamtalet med honom:

Kan du se skillnad på någon siffra
Låst ämne

Det är kört.
Låst ämne

roger_sundsvall: Hållander show bäst på plan men inget mål...
Låst ämne

Filmningar betalar sig väl.

Kommer bli en prövning iår…

Sedan kan man fråga sig varför inte Timrå markerar varken mot filmningen eller Berglund…

Det är inte precis in your face…

Är man redan trött på hockey?
Låst ämne

Sputnik1: Han screenar sikten i målgården, aja godkänt blev det.
Låst ämne

roger_sundsvall: Nässen bör bänkas om det fortsätter såhär. Och bytas ut mot anban backbom han inte skärper sig. Men ännu tidigt

Mardröm...
Låst ämne

Sputnik1: ok, man får stå mitt i målgården nu mera
Låst ämne

roger_sundsvall: Känns som solklar offside i målgården? Pucken går ut ur zonen, luleåspelaren ställer sig i målgården och sen går pucken in?
Låst ämne

Rallarn: Med nivån senaste åren så borde det dömas bort. Aja. 2-0. Nu är det uppförsbacke!

Låst ämne

roger_sundsvall: starkare framför mål. Fan…
Låst ämne

Olle: Men blir det mål ?
Låst ämne

roger_sundsvall: Spelare i målgården. Reagerade jag direkt på. Speciellt då han tog sig in på eget bevåg.
Låst ämne

roger_sundsvall: Näsén måste vara nära bänken nu.
Låst ämne

Bök mål
Låst ämne

Andersson: först dyker han och sen flinar han. Först chicken-min och nu Blasé, Luleå har verkligen en förmåga att hitta dom.
Låst ämne

Zäta75: Håller med, även om det inte är in your face så känns det stabilt...saknas bara 1 eller 2 mål
Låst ämne

roger_sundsvall: Luleå har värvat en kompis till Schinimin
Låst ämne

Erre92: Moviestar i högtalarna när Brome går på värmning i SCA, favorit i repris.
Låst ämne

Bromé är bromé han och shinnimin är stolta krigare för Hollywood…
Låst ämne

roger_sundsvall: Herregud. Monsterfilmaren. Till och med kommentatorn insinuerar att den var enkel. Nu ska han gå i Shinimins skola också och slipa på kunskaperna. Synd att domaren faller lika lätt.

Låst ämne

Sputnik1: Hahahah. Bromé! Dykande svanen.
Låst ämne

roger_sundsvall: Brome dyker
Låst ämne

Brome gör sälen
Låst ämne

Håkkybåkky: Att tänka på är väl att det är MoDo man möter....
Låst ämne

Sputnik1: Luleå är ju enligt många en guldkandidat, jag tycker vi styr spelet mot dom på samma sätt som senaste matchen minus några spelvändningar där vi gått bort oss. Spelmässigt kan man nog inte hoppas på så mycket mer. Nu chockar vi dykklubben i andra!
Låst ämne

Sputnik1: har fjärde kedjan spelat öht?
Låst ämne

Sven.Savage: Helt ovisst detta! Men gör ni nästa mål så vinner ni tror jag.
Låst ämne

Andersson: bara lugn....dra inga slutsatser om Örebro efter en period, och 1 match ..det är 51 omgångar kvar... De lär troligtvis ändå ligga i bottenskiktet när allt ska räknas ihop...😏
Låst ämne

Håller med, Nässén gör en dålig första period. Han kliver upp alldeles för hårt vid målet när de kommer 3-2. Blev en megayta för Luleforwarden att gå på
Låst ämne

Imponerande stark första period av er och minst oavgjort för bortalaget hade bättre speglat spelet.

Men våra linors höga press gick bra mot slutet och ni fick det tuffare i försvarsspelet.

Nästa period blir troligen avgörande, tror jag. Lyckas ni lika bra då ser det bra ut för oss. Men kan vi fortsätta och öka kanske ni inte får spelvända lika mycket.

Tror tyvärr att ni lyckas. 1-3 efter andra?
Låst ämne

Bragd-Birger: Sen finns ju aspekten att vi spelar detta spel på bortais. Kommer bli mysigt att se hur spelarna svarar upp på hel arena som ger en energi.
Låst ämne

Sputnik1: vi får skriva upp det på ”övertaggad”-kontot. Det där tycker jag vi slipade bort efter matcherna mot Vasa men det som blir känsligt med Ollis system är att i SHL så räcker det att göra den där missen en gång så är det mål i röven. Motståndarna är för bra för att inte kontra på det där.

Aja nu kör vi i andra. Tycker det var en bra bortaperiod. Svensson och Pilö ser taggade ut. Näsén gör inte sin bästa period, inte Erixon heller.
Låst ämne

Rip Kirby: #40 i MoDo är -2. Nära att vi fick ett uselt kontrakt där.
Låst ämne

Ja hopp hopp Olli dra lien i omklädningsrummet!!!
Kör över Ballan!!
Låst ämne

Hyfsad övertändning i första bytet. Tror inte Jokinen menar att "in your face" betyder att alla tre forwards ska befinna sig bakom motståndarmålet när spelet vänder.
Var även några andra situationer när vi hamnade alldeles för djupt utan puckkontroll.
Men, sånt lär vi få se en hel del av innan spelet helt har satt sig.

Annars ser det skapligt ut. Lite ovänner med pucken, mycket studsar som hamnar hos lulingar. Spelet i egen zon lite smånätt överlag. Men fan så jag gillar att se en tydlig spelidé. Det här kan bli bra.

PP såg också rätt lovande ut. Eronen var fanimej ett hot på blå. Vackert!

Hoppas vi kan få ett tydligare grepp om matchen i andra. Känns som att man kom av sig lite i forecheckingen efter arselmålet, och blir liiite tveksamma istället för att snabbt krympa ytor och gå in i press.
Samtidigt hanterar Lule pressen ganska bra, och när omark m fl är på isen är det nog klokt att vara lite extra noggranna.

Hursom, underbart att säsongen är i gång! Nu stänker vi in några puckar på det här.
Låst ämne

Olle: känns som att de var lite övertaggade i den sekvensen
Låst ämne

Luleå går på premiärstim i första perioden. Får vi in mer trafik framför kassen så kommer målen.