1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Årets Nyförvärv

1098 · » Till forumet


Sv: Årets Nyförvärv
Årets bästa nyförvärv tycker jag är: Juha Lind och Niklas Andersson där har SSK och VF gjort varsitt bra nyförvärv tyvärr :)
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Årets nyförvärv tillhör Frölunda Indians som värvat nygamle frölundaiten Niklas Andersson som kommande säsong borde göra succé.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Nu har ju ni iofs rätt i att Expressen inte alltid har rätt men då det stod att man hade pratat med han som skötte allt så såg det mer trovärdigt ut i mina ögon.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
HH: Jovisst finns det många talanger, men det finns många NHL-lag nu mer oxå. O när spelare som Ölvestad, Berglund, Salomonsson, Nisse Ekman o Musse Håkansson får NHL-kontrakt så ska nog inte Z behöva vara orolig..
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Knylan: Allt kan ju hända. Jag menar, gör Zäta en strålande säsong i TIK och dessutom lyckas bra i landslaget är jag ganska säker på att Detroit vill skriva kontrakt med honom.
Går det lite tyngre kan det mycket väl bli så att han stannar ett år till, i Timrå givetvis. Förutsatt om laget håller sig kvar.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Ja, att det stod i expressen stämmer, men jag tror att Z går fram ytterligare och kommer att vara redo nästa år.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Finns ju några tallanger att välja på i värden, "Z" är inte ensam uti den stora värden utanför Timrå.

Expressen betvivlar jag, då det inte stått i DAGBLADET
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Knylan: När började det stämma,det som står i tidningarna då..?;-)
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Knylan:
Ja expressen är ju erkänt duktiga siare om framtiden. ; )
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Är det nån som vet om det övh stämmer detta att Zäta skulle stanna både denna och nästa säsong som det stod i Expressen på midsommar tror jag det var. Detroit ville nämligen det. Kanske bara bullbajs men det borde ju stämma om det står i Expressen, annat om typ läste det i nån GB.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Det betvivlar jag starkt, och om annat så kan han bara gå med i draften igen o skriva på för nån annan klubb, att NHL skulle missa en talang som Z har väl aldrig hänt sen alla européiska länder började tillåta att sina spelare att gå till NHL.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Kan bli så då att lyssnar, inte han på dessa "önskemål" Då tappar dom intresset.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
HH:
Önskemål kan de ju naturligtvis lämna, men det är fortfarande Zetterberg själv som bestämmer om han vill gå någon annanstans eller inte.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jo, visst men Z har väl en egen vilja. Sedan så insåg väl de redan i år att han utvecklas minst lika bra i TIK som i nån annan klubb.

Sedan så är det troligast att han ändå spelar i Red Wings nästa år så diskussionen lär väl aldrig behöva komma upp.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Om Detriot, inte tycker "Z" har utvecklas som dom vill, till nässta år visst kan dom då begära att han ska byta klubb??????
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jag läste lite fel i ditt inlägg... Visst ska Zäta spela i Detroit nästa år (tro dock inte att jag har något emot om han stannar ytterligare ett år). Men om han får börja som center vette tusan. Han lär nog få spela en del på kanten också. I alla fall till en början.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Patrick: Jag menar till nästa år, å då är Larionov 42 år, räknar med att han lagt av då, men vem vet? Jag hade nog aldrig med att han skulle hålla på så här länge heller.

Han är väl den ende av den klassiska KLM-kedjan (Krutov, Makarov+ IL)som lyckades fullt ut i NHL.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jimmy:
Så du tror att Zäta skulle peta den ryske legenden Igor Larionov från Detroits tredjekedja? KNAPPAST. Men om Larionov lägger av nästa år så skapas det ju genast utrymme.
Om du undrar över fjärdekedjan så kan jag informera dig om att det är en checkingline och där hör inte Zäta hemma.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
HH. I vilket Elitserielag skulle inte Z fått spela i de två första kedjorna?

Sedan så kanske han inte skulle få köra dubbla byten som han ibland fått gjort i TIK, vilket jag tror bara är meriterande. Och till nästa säsong så skulle han nog utvecklas bäst i Detriot! Där kanske han skulle få spela i en tredje kedja, iaf om ska användas som center (Yzerman o Fedorov)!
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jimmy:
Du sa det själv,,,får man mycket speltid då är man bland dom bässta i klubben och utvecklas inte mer,,,,Men kommer du till en klubb där du får vara i tredje femman tex, då får du ett mål att komma till första och se och lära på dom som är bättre, och utvecklas.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
HH: Jag ser ingen anledning till varför han skulle utvecklas bättre i DIF eller FBK, här får han ju så mycket speltid som han vill, det skulle han inte få i en toppklubb!

Han kan ju knappast ha ångrat att han stannade inför förra säsongen! Sedan tycker jag att han har gått om sådana som Berglund o Ölvestad, de ansågs ju för några år sedan som större löften än Zäta! Kan även räkna in Weinhandl bland dessa...
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jimmy:
Hade Detroit sag att han inte utveklades som dom ville då hade han bytt till iår,,men nu gjorde han det, men får se nässta sässong vad dom säger.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jag har mycket svårt att tro att "Z" ska lämna timrå. (även om ja som sundsvallare hoppas). Han stack inte iår och kommer knappast att sticka till nån annan elitseriklubb än timrå.

Endast om timrå åker ur Elitserien tror jag att han skulle fundera på att byta klubb.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
HH: Det skall vara om TIK åker ur så fall, annars hade Z nog redan lämnat TIK i år eller ifjol.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Vem har sagt att "Z" blir, en övergång från Timrå till NHL, han kanske välger en annan klubb om inte han kan sticka nässta år. Typ FBK eller något.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jag misstänkte väl att det varit ytterst sparsamt med liknande övergångar. Zäta blir väl isåfall den första "riktiga" övergången. Han har ju spelat lite fler än Schnabels 16 matcher i Timrådressen och dessutom kommer han ju från Sundsvallsregionen.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Det har aldrig hänt tidigare att en Timråspelare gått direkt från Timrå till NHL. Bulla var väl möjligen nära. Annars har Modin, Sjödin, Näslund, Dahlin och Hammarström nått NHL via Färjestad (Dahlin) eller Brynäs (resten - det är ju helt sjukt när man tänker på vad de där svarta sakerna har värvat sönder Timrå genom åren). Amerikanerna på sjuttiotalet vet jag i och för sig inte var de tog vägen efter sina Timråsejourer.

Nu är det inte säkert att Schnabel får spela i Nashville i och för sig men blir det av så skriver han historia. Räknar man grabbarna som "nästan" spelat NHL kan väl Tjälldén nämnas också, han fick väl vara med på Floridas try-out innan han skickades ner i farmarligorna. Han gick i och för sig inte heller direkt från Timrå utan via Frölunda för att hålla ordning på saker och ting.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Det är mycket som hänt i de veckor man varit borta.. Totalt sex Diffare till NHL och t.o.m. en spelare från Timrå direkt till NHL. När hände det senast? 30 år sen??

Nordgren och Hautamaa är bra kandidater till Årets nyförvärv i Timrå, men den jag ändå tror mest på är Robert Jindrich. Hoppas att man utnyttjar hans mjölksyrekapacitet (vilken är bäst i laget) och låter honom spela mycket.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Ja!, Kan hållas med att Crippe, om han vill kommer att blomma ut till en vacker liten ros.

Men vi har ju några arter som vi ännu inte vet så mycket om, Phille tex, kommer han att blomma ut till en vacker Solros, Hautomaa kommer han att bli den vackra Röda rosen som alla hoppas på, eller blir han som en tussilago då han blommar ut och sprids med vinden och försvinner i mängden.

Min lilla Sockerkaks tjedja, om alla växer till sig och får passande jord, Hautoma,"Z", Robban, mums smarrigt, om det går som jag vill,,,Men vi kan även drabbas av missväxt och torka.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jag måste hålla med 250 kg Kärlek om att Crippe kan bli den som blommar ut mest!

Och till tobbe så kan jag meddela att jag faktiskt såg den matchen o straffen var grymt snygg, nästan lika snygg som Zätas på FBK!

Hoppas verkligen att Nordgren blir straffläggare i TIK!
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Nordgren kommer nog att bli en av de bästa nyförvärven, alla som sett honom spela vet att han är en bra spelare och en otroligt bra straffläggare ...
Ni skulle ha sett hans straff emot Nyköping.

- Kanske bra för ett lag som timrå som hafft vissa problem på det området om ja förstått rätt (man kan ju inte alltid lita på Peltomaa att avgöra :))
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jag tror Hautamaa blir det Bästa nyförvärvet, skulle inte förvåna mejj om han blir en av Timrås bästa målare! =)) *ler*
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jag tror inte De Rouville är så bra, men man ska aldrig säga aldrig. Till en början tror jag det kommer att gå ganska tungt för timrå innan dom blir samspelta. O Södertälje kommer förmodligen vara ett lag som timrå kommer att förlora en hel del mot, precis som mot Björklöven. Efter Jul kommer dock timrå tillbaka med en spurt som ingen skådat förrut och blir till slut 7:a i grundserien.

Bästa spelarna kommer att bli, Nordgren, zäta o Haoutamaa.

Det är vad jag tror iallafall
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Hmmm, många namn kan diskuteras, men jag ger mig ut och söker årets blomma och den tror jag Crippe får, det är hans tur nu att blomma ut som egen talang!
Lite mer muskler på karln och jag blir inte ett dugg förvånad om han blir Timrås stora överaskning!!

Årets nyförvärv- oavsett vem det blir kommer att ha svårt att kunna matcha den överlägsenhet som Renberg besatte förra året! Renberg var förra årets kung på alla sätt!

Timrås viktigaste spelare tror jag blir Peltomaa, mkt kommer att vila i hans armar, allt kan bli så bra om han lyckas!! Zetterberg får arbetsro, unga grabbar känner adrenalinet och hans "stoneface" sätter många motståndarlag i respekt!

Hua hua känns bra det här......
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Håller me Hälge ja! Sen tro ja Rajamäki är ruskigt bra åsså.....
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Tror det kommer att stå mellan Hautamaa och Jindrich,stabilitet åt båda hållen.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Jag tror faktiskt att De Rouville kan bli en stor överraskning, men jag är självklart nöjd med värvningen av Hautamaa oxå.

Av de yngre värvningarna (Nordgren, Simons, Halvardsson o Wallin) så tror jag mest på Nordgren faktiskt.
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Årets värvning för TIK:s del blir: Juha Hautamaa!!!!!!
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Vilka är kriterierna för Årets Rookie? Ålder? Ant. Matcher i ES? Tror nog att Nordgren kan bli Årets Rookie!
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Håller med. Niklas Nordgren kommer nog att bli årets nyförvärv. Tror faktiskt att han blir årets Rookie. Två timråiter i rad alltså...
Kommentera

Sv: Årets Nyförvärv
Åretts nyförvärv, vill jag räkna de spelare som man inte förvänta sig så mycket av.

Att tex Nordgren kliver fram och visar framfötterna, Eller Hallvardsson.
Kommentera

Årets Nyförvärv
Enligt mig så var väl Pasi Petriläinen i alla fall ett av årets nyförvärv(Renberg, Orzagh snäppet bättre kanske) I år tror jag på en ny finne som ett av årets nyförvärv, nämligen Juha Hautomaa! Tror han kommer göra en hel del poäng samt av storleksskäl oxå få ett antal knepiga utvisningar emot sig...
Kommentera

1098 · »