1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587652 inlägg · 6217 ämnen

Auktionen

104169 · » Till forumet


Sv: Auktionen
Bärra Littmar: Förslag: Skänk de där stålarna du tänkte bjuda på Zäta tröjan (bör väl vara över 10000?) till TIFO-gruppen, du verkar ju vara rätt tät så det skulle ju inte skada. =)
Kommentera

Sv: Auktionen
callerabas: Några sekunder innan tidsfristen gick ut hade jag högsta budet.Når så ett högre bud dök upp slog jag likt falken till med ett ännu högre bud men då var det stängt!
Snopet naturligtvis att vara så nära sin fjärde Zäta-tröja men så kan det gå när det är auktion på nätet.
Bara att le och gå vidare.
Å andra sidan hade jag ingen ledig galge heller så om man vunnit har man fått problemet med att fixa fler sådana!Alltså:skönt att slippa tröjdjäveln!!
Kommentera

Sv: Auktionen
signatur nr40: Jag erkänner att jag missade auktionsklockan, den borde jag ha sett. Kan däremot hålla med Markus att den inte borde gå så mycket som 20 sekunder fel jämfört med Fröken Ur, men nu var det så. Inget att göra åt. Janne från Sportauktion har ringt och förklarat också, suveränt. Men självklart är jag besviken att jag gick miste om chansen att köpa det jag verkligen ville ha. Solen skiner ute och jag får väl satsa på Ericsson-aktier istället, men håll med om att det är roligare med Zätas matchtröja än några tråkiga aktier. :)
Kommentera

Sv: Auktionen
Vad som är rätt tid är inte alltid lätt att svara på. En del tycker den egna klockan visar rätt tid, några tittar på Text-TV och några ringer Fröken Ur. Dom som sannolikt inte ringer Fröken Ur är de amerikanska budgivare som fanns med igår.

Men, precis som Marcus skriver, för att undvika detta problem använder de flesta auktionssajter en egen auktionsklocka, i Sportauktions fall ligger den dels på första sidan samt även på varje objekts sida. Denna klocka styrs av den server som sajten ligger på och kalibreras regelbundet. Just idag, måndag förmiddag, är det t.ex. 5 sekunders avvikelse från Fröken Ur, ibland kan den vara mindre, ibland större men det är alltid Sportauktions auktionsklocka som gäller.

Som jämförelse hade vid samma tidpunkt QXL 3 sekunders avvikelse, Tradera uppskattningsvis 20-30 sekunders avvikelse (de anger inga sekunder utan endast hela minuter).

Jag har också missat tåg fast jag hade rätt och hela världen hade fel...
Kommentera

Sv: Auktionen
callerabas: Det finns en klocka på auktionssidan. Det är alltid den man går efter. Det är servertiden och kan deviera mot fröken ur. Fast visst kan det vara ett rimlig krav att en klocka på en auktionssajt alltid går "rätt" (på sekunden).
Kommentera

Sv: Auktionen
Bafucin: Jag gick efter Fröken Ur, men tydligen har man en annan tidräkning i Stockholm.
Kommentera

Sv: Auktionen
callerabas: Ställa rätt klockan kanske....?
Kommentera

Auktionen
Oooo, vad arg jag är. Auktionen stängdes för tidigt, helt otroligt. Här har man laddat hela dagen för att göra sitt livs klipp och när man 20 sekunder före 22 ska lägga sitt bud så har auktionen stängt. Hur i h....e kan det gå till så. Jag är så arg att jag skakar. Det luktar mygel. Grrrr
Kommentera

104169 · »