1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588000 inlägg · 6217 ämnen

GASA - bromsa inte !

« · 81619 Till forumet


GASA - bromsa inte !
Der var väldigt vilken hysteri det är på GB bara för att någon spelare "verkar" vara på gång bort och alla andra lag värvar utav bara f-n.

Det är bara två dagar sedan Timrå spelade sin sista match i kvalserien så vi måste ge styrelsen och ledningen lite arbetsro.
Om det under tiden är någon spelare som inte ens ids vänta på kontraktsförslag från Timrå så må han gå ifrån oss.

Däremot är det viktigt att ledningen nu gasar och inte bromsar, inte skyller på att vi är ett "bottenlag" utan resurser - se då till att bli ett topplag med resurser. Det kan inte finnnas en bransch som måste vara lättare att lyckas i än "hockeybranschen" - speciellt i detta område.

Ta beslut i nästa vecka om köp av arenan från kommunen, höj taket och fixa 2.000 nya sittplatser - sälj dessa , fixa 15 loger och sälj ut dessa på 10 år !

Enkelt ? visst svårare är det inte man måste tordas - GASA

Parallellt med detta värvar man en 4-6 bra nyförvärv. Pengarna löser sig senare i höst när hela nya hallen sålts ut i förköp.

Den stora skillnaden mellan Timrå och Linköping är att vi har ett mycket större hockeyintresse i omgivningen - ta tillvara på det!.

/
Kommentera

Sv: GASA - bromsa inte !
Bo wasa:
Håller med dig på varje punkt!
Kommentera

Sv: GASA - bromsa inte !
Håller med Bo, tagga ner lite nu. Fan, säsongen är precis till ända och än finns ingen anledning till att falla i sken.
Trist att Fagemo stack, visst men...that's life. Han ville uppenbarligen härifrån och det tänker inte jag fälla någon tår över. Han är inte oersättlig. Dessutom tyder den snabba sortin på klent virke i den pöjken.
Mathiasson däremot är en annan femma. Drar han kommer det att svida i själen, riktigt jävla brutalt. Vill dock inte tro att så blir fallet, han känns liksom inte som snubben som drar så fort tillfälle ges.

Spännande dagar att vänta. Och det finns helt klart en del frågor som tarvar svar. Vem blir tränare, t ex? Och exakt hur mycket pengar finns att värva för? Vilka spelare jobbar man hårdast på att få behålla, och vilka blir kvar?
Vi lär dock få ge oss till tåls ett tag till. Tidigare säsonger har ju den här processen tagit ganska lång tid, tror inte att det mönstret bryts i år.

En sista uppmaning: glöm bort LHC för ett tag. Kolla på de andra klubbarna och se vad dom har värvat. 'Storsatsande' Leksand t ex ståtar med ETT nyförvärv, en snubbe från Kumla.
Brynäs, DIF, Luleå, Malmö...i princip samma sak där.
Coola ner lite, sippa en läsk i vårsolen, krama en gammal gubbe. Silly season har blott börjat.
Kommentera

Sv: GASA - bromsa inte !
Bragd-Birger: följ länktipset Nubben har sagt att 2-3mille ska satsas på nya spelare...en riktig stor sasning...för att nå målet 6st spelare som dom nu vill ha så krävs det ungefär 5mille ..
Kommentera

Sv: GASA - bromsa inte !
Bo wasa: Mycket bra skrivet, håller fullständigt med dig.
Kommentera

Sv: GASA - bromsa inte !
Bo "wasa":

Håller med dig. Mycket bra skrivet.

Planerna för hallen som man läste om i Dagbladet såg ju riktigt lovande ut. Men det gäller att den "nya" arenan står klar redan till nästa säsong. Gasa - bromsa inte!
Kommentera

Sv: GASA - bromsa inte !
Bo wasa, Bragd-Birger mfl: Exactemente! Det ska inte vara lätt att vara Timrå-fantast. Det SKA nog vara en mental berg-o-dalbanetur att gilla ett lag som TIK.

Problemet är om man inte ens kan känna glädje när vagnsetet står som högst, som nu efter det fixade elitseriekontraktet, blir det nog outhärdligt i längden.

Så gilla läget en stund, se vad de ansvariga hittar på. Det är väl inte så stor mening att kritisera ledningen innan truppen inför kommande säsong är spikad. Eller?


By the way: Hur kul är det att hålla på ett lag som Djurgården, där allt annat än ett SM-guld är ett misslyckande. Och förresten, så var Timrå bäst av dom sämsta, Djurgården var sämst av dom bästa. Så det så!

Timrå rockar även billigast!
Kommentera

Sv: GASA - bromsa inte !
Håller med herr Wasa - gasa!!!
Kommentera

« · 81619