1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Hatt till middag

« · 113681 Till forumet


Hatt till middag
Har precis varit på födelsedagskalas hos en kompis. Födelsedagsbarnets far och jag började diskutera hockey förstås. Han frågade om Timrå kunde undvika att komma sist i elitserien?? Jag sa att vi siktar på att komma till slutspel. "Om Timrå kommer till slutspel ska jag äta upp min hatt!" sa han då.
Jag ser fram emot att bjuda honom på hatt, gärna med ketchup till om han vill !!!
Kommentera

Sv: Hatt till middag
callerabas: Då kanske vi kan göra sällskap då för jag har lovat min arbetskamrat som kommer från Vittangi att äta upp hans lovikka vante om Luleå tar SM guld och Timrå åker ur elitserien...och det utan ketchup....
Kommentera

Sv: Hatt till middag
kvasthilda: Bra idé. Vi kanske kan göra en happening av det och låta alla som slagit vad utföra sina respektive vad. Kan nog bli en kul tillställning. :)
Kommentera

Sv: Hatt till middag
callerabas: Då kan ni ju slå ihop er med Smokey, han har slagit vad med mig i går att om TIK kommer att få en seger i Gavlerinken i år, vinsten är back öl. Däremot så lovar han också att cykla upp till treriksröset om inte TIK går till Slutspelet. (se tidigare inlägg)

Har ni spelat färdigt nu före serien eller har ni någon träningsmatch kvar?

/Patrik
Kommentera

Sv: Hatt till middag
65 Selander: Vi spelar borta mot Skellefteå på tisdag.
Kommentera

Sv: Hatt till middag
Hälge: Aj aj, det kan bli ett riktigt kramkalas alltså!

Ang Skellefteå hur mycket pengar har dom plöjt in i laget och ingenting händer! det måste vara frusterande.
Kommentera

Sv: Hatt till middag
callerabas: Klar tycker jag låter som en utmärkt idé, bara att komma med förslag om tid och plats så fixar vi det. Kanske i någon periodpaus under nån match....borde väl vara undrehållning i den högre klassen det...;)
Kommentera

« · 113681