1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586422 inlägg · 6217 ämnen

Hur långt måste det gå?

« · 622534 Till forumet


Hur långt måste det gå?
Målskyttar saknas - men vem är förvånad?
Får detta fortsätta så sitter elitserieplatsen snart löst, jävligt löst.

I takt med detta så är risken stor att publiken minskar, intäkterna minskar
och här står vi som betalt dyra årskort och undrar:

Borde inte ansvariga inom föreningen agerat tidigare? Nubben skrävlade om en slovak inför pressen senast vi mötte Modo för att nästa stund säga att det inte finns några spelare att värva.

Jag är BESVIKEN men inte uppgiven, inte än men nu måste det fan i mig hända nåt radikalt annars når vi snart botten. Luleå tog Orzagh som verkar ha lyft hela truppen och Timrå talar om en stadig ekonomi men hur utvecklas denna ekonomi om vi fortsätter så här!!!???

Spelare finns det inte gott om men de som finns och har lite kvalitet kostar!! Sluta prata om att det lossnar snart - 22 omgångar och under 2 mål i snitt /match säger ju allt. Halva serien snart avverkad!!

KOM IGEN NU TIMRÅ!!

KOM IGEN NU TIMRÅ!!!!!
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Icetea: Ähh - vi har ett slagkraftigt lag för kvalserien. Sparka Kenta nu och in med Molla Molin medans tider finnes. Spara pengarna inför kommande säsong då vi ska vinna ett äkta SM-guld.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Ja det är väl dags att rikta in sig på kvalserien och hoppas att vi klara oss där, annars kommer jag sluta heja på Timrå inte pga laget i sig utan att föreningen är en jävla pajas som inte kan driva ett hockeylag.

Man kan lika gärna sparka hela styrelesen och organisationen för det sitter väll bara inne på pengar så de kan ta ut en fet bonus då säsongen är över.

Snälla kan inte ngn jävel stå rak i ryggen och gå ut på timrås hemsida och berätta vad som försegår.

Finns det ngn som vill att timrå ska ta sig till slutspel eller har det alltid varit kvalserien i fokus enda sedan serien börja?

Skämms borde Timrås styrelse göra och gå ut å be om ursäkt för att det har misslyckat med att finna målgörare till denna säsong.

Kenta va fan sluta säg att det kommer vända som sagt halva säsongen spelad.

Inte fan kommer ni börja göra mål. Hitta nya spelare eller det är kanske kenta som inte är kunning nog att lyfta ett lag i måltorka.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
TIK-Supporter:

Byt "nick". Du passar inte att heta TIK-supporter.

Imorgon gör vi minst dubbelt så många mål som MoDo gjorde igår.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
TIK-Supporter:
Jag vet inte om jag ska kalla dig dum i huvudet eller något annat
Vi kan allafall komma överrens att du inte kan mycket om hockey..


"Ja det är väl dags att rikta in sig på kvalserien och hoppas att vi klara oss där, annars kommer jag sluta heja på Timrå inte pga laget i sig utan att föreningen är en jävla pajas som inte kan driva ett hockeylag."

Du kan hoppa av redan nu som TIMRÅ IK supporter...Känns inte som om att du är en supporter idag..Sundsvalls hockey behöver supportrar..Läge att bli medlem där kanske??


"Man kan lika gärna sparka hela styrelesen och organisationen för det sitter väll bara inne på pengar så de kan ta ut en fet bonus då säsongen är över."

Jag vill gärna att du utvecklar ditt påstående på att Timrå IKs styrelse sitter på pengarna för att ta ut nån form av bonus efter säsongen..

"Snälla kan inte ngn jävel stå rak i ryggen och gå ut på timrås hemsida och berätta vad som försegår."

Tycker du verkligen att någon (vem nu någon är) ska gå ut på hemsidan och berätta något vi alla vet?? Att vi saknar en stabil målskytt i dagsläget??

"Finns det ngn som vill att timrå ska ta sig till slutspel eller har det alltid varit kvalserien i fokus enda sedan serien börja?"

Där var vi igen..Du kan inte mycket om hockey..
Loooovar..Alla..tom styrelsen vill att TIMRÅ IK ska gå till slutspel...

"Skämms borde Timrås styrelse göra och gå ut å be om ursäkt för att det har misslyckat med att finna målgörare till denna säsong."

Inte ens i min vildaste fantasi kan jag förstå varför Timrå IKs styrelse ska gå ut och be om ursäkt för att Nubben inte har funnit en målskytt..
Men Bara lugn..Nubben hittar snart våran frälsare..

"Kenta va fan sluta säg att det kommer vända som sagt halva säsongen spelad."

Som tränare får man ett lag man ska träna och givitvis så måste man tro på sitt lag..Annars så har ingen tränare i ett lag att göra..Konstigare än så är det inte..

"Inte fan kommer ni börja göra mål. Hitta nya spelare eller det är kanske kenta som inte är kunning nog att lyfta ett lag i måltorka."

Vilka "ni" som inte kan göra mål för du också gärna förklara vilka det är
Är det styrelsen kanske??..Kenta kan tyvärr inte göra mål..Det är spelarna på isen som måste göra det..

Tror du inte Kenta försöker med det mesta för att laget ska lyfta??
Ofta när det går troll i ett lags spel så handlar det om självförtroende
och det behövs lika ofta bara ett skitmål för någon spelare så vänder det..

Och den vändningen kommer...Den kommer..Sanna mina ord

Nu önskar jag dig lycka till i ditt supporterliv med Sundsvallshockey..
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
friskan: Måste man alltid stå med mössan i hand och bocka om man är TIK-supporter? Igår skrek jag ut min ilska över att Ström var med i den toppning som skedde i slutet av matchen, och genast hördes en röst om att man inte är någon riktig supporter...herregud, är man som Timrå förståndshandikappade framför mål så kan man ju inte annat än att bli förbannad till slut, särskilt när en sådan som Ström får spela, en spelare som inte har någon annan egenskap än att han kan hålla i pucken, däremot inte göra nåt med den.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Tillägg - Nu kanske inte TIK-supporter(nicket) är helt rätt ute i sin kritik heller enligt mig. Men själva resonemanget om att man inte är någon supporter om man kritiserar laget, känns för mig lite underligt.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
TIK-Supporter: Medgångsupportar är ganska envolverande. (suck...)
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Eftersom det i princip endast är målskyttet som klickar - och har satt sig i spelarnas huvuden - är jag förvånad över att man inte slänger in någon junior istället för, t ex, Wennerberg/Ström. Någon som kommer in och tokkör med en allt-att-vinna-inställning. Som är van att vinna och göra mål från sin egen hockeyvardag.

I övrigt saknar jag nu information. Hemsidan är extremt torftig. Inga krönikor, inga tankar från någon annat än 'Kenta snackar' dagen före match. Varför? Jag har tidigare tagit de ansvariga i försvar, och jag vill inte ha några rullande huvuden nu heller. Jag vill däremot ha en smula input. Och det först och främst från klubbens egen hemsida.

I övrigt: apati.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Bragd-Birger: Vi kanske dessutom borde köpa in lite tjänster från idrottspsykologer likt Railio och Enhager som kan få TIK att inse att det inte är så förbannat farligt att göra mål......

FORZA TIK.........alltid, alltid.........
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Frella: Var på plats och stod på raden nedanför när du skrek ut din "ilska" okej ström kanske inte gör en topp match men man får väl respektera att Kenta väljer att låta honom spela. Till vilken nytta ska det göra att stå och håna/häckla Ström? Det kommer ju knappast resultera i bättre spel!
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Också har gud än en gång kommit med sina spydiga förolämpningar och påhopp. Så fort någon annan tycker annorlunda än denna person så kan man endera inget om ishockey eller så är man en komplett idiot!
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Sune: Och detta behöver du påpeka gång på gång?
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Fet-Ecke:

Nej men varför kan aldrig karln möta åsikter från andra utan att kommentera om dessa är dumma i huvudet eller inte.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Fet-Ecke: Förtydligande: Om du inte bryr dig om detta så självdör denna kritik. Svarar du så häller du bensin på elden.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Sune:
När en människa börjat ett inlägg med att skriva..

"Ja det är väl dags att rikta in sig på kvalserien och hoppas att vi klara oss där, annars kommer jag sluta heja på Timrå inte pga laget i sig utan att föreningen är en jävla pajas som inte kan driva ett hockeylag."

Då anser jag att han är dum i huvudet..Byta lag för att det enligt
honom är föreningen en jävla pajas som inte kan driva ett hockeylag...

Förövrigt så kan jag ännu en gång påpeka för dig att när det
gäller Rocken Roffe är det inte kritiken som sådan jag och mååånga fler som stör sig på..

Det är hans ständiga upprepningar...Har du förstått denna gång??

En lustg liten fråga till dig..Är du medlem i någon av Timrå Iks
supporterklubbar?? Kanske tom i Timrå IK??

Eller är det Sundsvallshockey som gäller för dig??
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud:

Det kan jag förstå, men måste man bemöta dessa inlägg med spydiga kommentarer angående deras person?

Japp, är medlem i supporterklubben, vad nu det har för betydelse i detta sammanhang?
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Gud: Jag ser att ni sänkt takhöjden här igen. Är det inte jobbigt att behöva krypa, alternativ kan ni ta bort trossbotten, då får ni några centimeter mer i takhöjd?

Näväl, jag kanske får muntra upp dig och dina kumpaner med en liten anekdot som jag mins väldigt tydligt. Detta utspelade sig i ett av försöken på 400 meter häck i OS någon gång på 80-talet. Jag kom inte ihåg vilken OS men det har mindre betydelse.

På startlinjen stod Muhammed, Moses och Jesus. Jag mendar det kanske är lite skoj för dig som Gud att veta.

Moses av den amerikanska fantomen Edvin Moses, Jesus tävlade för Libanon och Muhammed var från Egypten. Gud kommer du ihäg det? Det verkar dock som du inte har någon makt över Karol Krizan, seriens bäste keeper.

Nåja, tack gode Gud för segern, Amen
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Sune:
Finns inte ett vettigt inlägg som du har skrivit..
Även om Rocken Roffe upprepar sig så har en han en viss poäng
i en del av sin kritik..

Du gnäller bara..


Jag har aldrig heller påstått att jag är den bästa,snällaste skribenten..
Men jag är den klart den snyggaste och ÖDMJUKSTE som finns härinne
på HS..

Går säkert över gränser ibland och moderatorerna tar mig i örat lite då o då..men jag har aldrig gnällt som en hund på mitt lag som du gör..

Jag står upp för mitt lag..Prova även du får ditt lag..

Allt du skriver är piss skit blää..

Där för tror jag att du inte ens är närheten av att vara en Timrå IK supporter
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud:

Hoho...ja lite smålustig är du iallafall. Ja jag har iallafall varit på de flesta hemmamatcher TIK har spelat sedan slutet av 80-talet. Frågan är hur många matcher du har varit på. Du sitter väl hellre här och förolämpar alla istället..
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
hellge:
Har väntat hela morgonen på att du ska besöka oss

Trodde faktiskt att du skulle vara lite mer spydig...;)

Är nog också väldigt lätt att stå i mål när man
får puckarna på sig hela tiden..Kanske även du och jag
skulle vara bra målisar om motståndarna skjuter på oss
och inte i målet??

Slänger väg ett Grattis till dig för eran turliga självmålsseger..;)

På Torsdag räknar jag kallt med att du returnerar det grattiset
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Sune:
Skönt att något kan få dig att le..Annars så verkar
du mest leva i ett mörker..

Hur många matcher jag har sett Timrå Ik live är lite svårare att
komma ihåg..Det är säkert fler än 5 allafall och mindre än 400
stycken kan jag nog sträcka mig till..

Började se Timrå IK runt 74 - 75 Blev Ordförande i
Timrå Ik supporterklubb 1985 fram till 1989..Flyttade
till Göteborg 1990..Såg tyvärr alldeles för få matcher
under 90 talet..Men det blev säkert 40 - 50 stycken

Bildade TIK031 1999 och har varit ordförande där sedan dess..
Men detta är sista säsongen..Dags för nya krafter att ta TIK031
ännu ett steg fram i framtiden..

Timrå IK är mitt liv i många hänseende..Fråga min fru..

Lovar..Hade hellre stått på apberget än att behöva få
höra att jag förolämpar dig...
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud:

Vad bra...då vet vi båda vart vi har varandra. Och ja...det är alldeles för mörkt häruppe för tillfället. Nä mig har du inte förolämpat...du tycker ju att jag är en riktig smartskalle. Synd att jag inte kan ett enda dugg om hockey bara...
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Sune:
Se där..Nästan ett riktigt positivt inlägg för att vara du..;)

Kan man få gamla hundar som oss att sitta??

Psst...
Kolla med 30..Han kan hockey..;)
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud: Nog för att jag förstår att det börjar bli lite ironi i era inlägg, men ni kan bli avstängda för era personangrepp....

Ge upp nu!!!!!
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud: DU är så SNYGG och ÖDMJUK att jag har bestämt mig. Du får ha mig som idol om du vill. En ynnest som är få förunnat.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud:

Härligt att höra från den bästa/skönaste ordförande som suppklubben haft, skall vara habba då som matchar.

På den tiden Tomas var det tätt mellan suppk. å spelarna tror t.o.m att vi gick å åt pizza tillsammans hahaha
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
30:
Det var på den tiden ni spelare i Timrå gärna spelade
en match mot oss supportrar när säsongen var slut för
att visa oss dårar en uppskattning för allt vi hittade på..
under säsongen..

Efter dessa matcher ramlade det ner en pizza i glada vänners lag..
kanske även någon form av läsk med..;)

Vilka tider..Tänk om alla dessa ungdomar härinne
hade fått vara med på den tiden..

Helg Ernst..
Slappna av..
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Frella: Inlägget innehöll rejäla sakfel........
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud: Det är svårt att göra det när man läser dina personliga påhopp i parti och minut.
Sedan det som är värre är att moderatorerna inte tar bort skiten du skriver.
Det är så solklara fall av brytande mot regler det går att få.

Men ändå ingen åtgärd.

Det är inte roligt att läsa en GB där folk kallas dumma i huvet och vet inte vad. Bara för dom har en åsikt.

Frågan är nog vad sysslar moderatorerna med, kompetent verkar dom inte vara.

Mitt inlägg om Nolltoleransen raderades, men ditt om att TIK supporter var dum i huvet får vara kvar.
'Var i ligger logiken ?

Men dom vill väll ha GB för sig själva för ibördes beundran.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Helg Ernest:

"gud " kanske är moderator själv...

håller med, nästan bara personliga påhopp från hans sida. Han gnäller på dom som gnäller.

o nu gnällde även jag...
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Helg Ernest:
Skriv gärna upp alla personliga påhopp jag har skrivit??
Och plocka inget ifrån sammanhanget som du gjorde nyss...

Förstår att du tänker på jultomten som ska byta lag för att nån pajas som inte kan sköta en förening?? Han är precis som du skrev i ditt inlägg..

Läser man igenom ditt inlägg så ser man att du använder
mig för att klaga på moderatorerna

Talangscouten...
Kolla du in vilka som modererar härinne så
borde tom du se att jag INTE är moderator..
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud:

okej, då vet vi det

I morgon tar vi 3 poäng!
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Turbulent på alla fronter, klart det blir de nu, när den enda stjärnan säger
ifrån, vi har ju bara 3-4 de lineare som nyförvärv så varför klaga? klart godkänt säger jag så här långt i serien. Med detta lag får man se det som godkänt men tänk om Mandy och Krykov inte kom, hemska tanke?
Lillkenta tror på detta lag,men alla skulle nog önska en målskytt men dom växer inte på trän, så därför: glöm denna säsong, men kämpa för den skull 100%igt så kan vi slippa kvalet elller hur var det Wikwgård sa?
Jobba jobba jobba, så var det.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Talangscouten:
Det var nog bara du som inte "visste"..
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Talangscouten: nope, i så fall pratar jag hellre med Nubben öga mot öga.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
RocknRolf2:
Så passande att du bort 100 mil bort. Fegis
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Per HApps: Det är Nubben som ska komma med förklaringar, inte jag.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud: Bla. detta är ju vad man förväntar sig en supporter skriver till en annan
TIK-Supporter:
Jag vet inte om jag ska kalla dig dum i huvudet eller något annat
Vi kan allafall komma överrens att du inte kan mycket om hockey..
Nu önskar jag dig lycka till i ditt supporterliv med Sundsvallshockey..
gud @ Jag var här före Kilroy.. Idag kl. 11:35

orkade inte scrolla mera.

Men visst har du rätt i att moderatorerna skall ha en känga.
Ställer man orimliga krav ena veckan, så skall det inte få göras personliga påhopp veckan efter utan åtgärd.

Någon J..a moral måste dom väll ha.
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Helg Ernest:
Ännu en gång så klipper du det ur sitt rätta sammanhang..
Men tydligen så har du problem med det..Men det är ditt
problem..Du fick chansen och du har förverkat den..

Så i mina ögon är detta tjöt med dig i detta ämne stängt...

Skitsamma..Du är säkert snäll även du


Nästa gång kan du väl stå upp som en riktig man
och gnälla på moderatorerna utan att dra in mig..

För kan jag så kan du...

Psst..
Jag kan ge dig ett tips på när jag gick över gränsen..
Jag frågade SaraS (tror jag hon heter) om hon hade fått PMS
jävligt spydigt...

jag bad givitvis henne om ursäkt för mitt pinsamma inlägg..

Heja TIMRÅ IK...
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
gud: Du är då rolig du ! ( c :
Vet du om att jag tänker på dig nästan dagligen.
Jag skjuttsar ju dotra till stallet i Kovland varje dag ( Via laggaberg)
Då fattar du vad jag menar , eller ?
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Helg Ernest:
Nopp..Jag vet inte vad du menar..så vad har det med
att göra att du använder mig för att gnälla på moderatorerna..??
Kommentera

Sv: Hur långt måste det gå?
Vaa faan..Så loggade han ut igen..
Kul kille..
Kommentera

« · 622534