1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Men Peo Larsson!

19311 · » Till forumet


Sv: Men Peo Larsson!
Draget: "Tråkiga gammeltuggandedivan-Sjödin", vilken passande beskrivning... *Ler*
Det jag menade är att det bästa är om man kan fortsätta snurra runt i motståndarzonen, trots ledning. Då går tiden snabbt.
Dock får man som du skriver inte bli för ivriga i sin checkning när motståndarna har pucken.
Kommentera

Sv: Men Peo Larsson!
Håller med om att Brynässpelarna du nämner är oerhört rutinerade...och just därför ganska gamla... Får de ytor är de livsfarliga med sin speluppfattning, därför ska de snabba Timråforwardsen checka fast dem högt upp i banan. Det kan ha varit en del av taktiken...Men, det är alltid irriterande när det inte går bra att bevaka en ledning.
Kommentera

Sv: Men Peo Larsson!
Laken..Håller med dig lite om det,men du måste nog ta och titta lite tidigare innan brynäs kommer upp till läget som gör att dom lägger in 2 - 1 målet så enkelt..Vi går ju bort oss högt på Brynäs-backar i Brynäszonen med två spelare som jag inte vet vad dom gör där!målet ser ju därför ju mycket retsamt och enkelt ut!!Förstår inte varför man pressar på så hårt när det är så lätt att bli överspelad när man möter så rutinerade spelare som Olsson Djoos,,och tråkiga gammeltuggandedivan-Sjödin....
Kommentera

Sv: Men Peo Larsson!
Kan bero på att Peo står bakom spelarna medans Nubben står framför och är mer ingående med spelarna, men det är nog Peos
stil, såg BIF bås när det såg krisartat ut, så stod Melin på bänken på spelarbänken, han är även en som står lite i skymundan.
Visst var Hallin bra och Nordgren bra som fått upp ångan
rejält synd att han inte fick sätta nån balja, Crippe var lite ovanligt seg, men han har ju varit bäst hitills så det ursäktar.
Kommentera

Sv: Men Peo Larsson!
Måste hålla med. Det är förbannat dålig coachning under matcherna.
Kommentera

Sv: Men Peo Larsson!
Örn-öga: håller nog med lite....
Men jag ser det positiva! Klacken var varmare än någonsin, jag fick med mig sitt.... Nu är det bara lite jävlar anamma så ska det här gå bra!
Kommentera

Sv: Men Peo Larsson!
Börja coacha som en man, nu är det jävligt mesigt !!

Hoppas det hjälper att dränka sorgerna !

Signing off.......
Kommentera

Sv: Men Peo Larsson!
Draget: 2-1 målet får Freddan ta på sig helt och hållet. Det var ju inte ens en riktig chans ifrån början.
När laget är så darrigt så är anfall är bästa försvar. Flytta upp positionerna istället för att backa hem.
Kommentera

Men Peo Larsson!
När man leder med 2 - 0 hemma då måste du väl snacka med gubbarna att dom inte går bort sig uppe i OFFENZIV zon som dom gjorde före 2 - 1 målet som Brynäs gjorde!!!Bedrövligt att kasta bort matchen på att man jagar sönder sig i helt i onödan bakom Brynäs målet....!faan två man gick ju bort sig fullständigt på att tokjaga Brynäs uppsel där!fyy faan vad svagt!
Kommentera

19311 · »